Flexa Kleur van het Jaar 2017 Denim Drift

Wanneer het najaar eraan komt, is dat voor alle verf- en behangmerken het perfecte moment om de kleur van het jaar te presenteren. Zo ook voor Flexa. Dit jaar is de Flexa kleur van het jaar 2017 Denim Drift. We vertellen graag meer over Denim Drift.

Flexa Kleur van het Jaar 2017 Denim Drift

Tijdens het Love Your Interior Inspiration Event op 4 en 5 juni voorspelde Mignon het al tijdens de lezing over interieurtrends: blauw zou weleens de kleur van 2017 kunnen worden.

Gisteren (6 september 2016) maakte Flexa bekend wat de Flexa kleur van het jaar van 2017 is geworden en je raadt het vast al: blauw. De kleur Denim Drift is uitgeroepen tot kleur van 2017. Flexa Denim Drift is een vergrijsde blauwe jeanskleur.

Flexa Denim Drift combineren

Denim Drift past perfect bij de andere trends die volop aanwezig zijn, zoals (de kleuren) okergoud en brass. Ook kun je de kleur goed combineren met warme en zachte kleuren en, net als groen, kan de kleur veel rust kan creëren in je interieur. Vind jij Denim Drift een mooie kleur voor op de wand? Lees dan hier welk effect lichtinval op een kleur kan hebben. Zo weet je zeker dat de kleur het beste tot zijn recht komt in jouw interieur.

flexa kleur van het jaar 2017 Denim Drift

flexa kleur van het jaar 2017 Denim Drift

Beeld via Flexa.nl

Andere trendkleuren van Flexa

Elk jaar brengt Flexa een kleur van het jaar uit. Dit zijn enkele andere trendkleuren van Flexa:

Scroll naar top