Flexa Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood

Het jaar is nog niet eens voorbij, maar Flexa maakte vandaag hun Flexa Kleur van het Jaar 2018 bekend! Elk jaar als het najaar begint, maken de verf- en behangmerken bekend wat de nieuwste trendkleur is. Dit jaar is het voor Flexa de kleur Heart Wood. een volwassen roze kleur met een warme bruine gloed. We vertellen graag meer over de Flexa Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood.

Flexa Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood woonkamer

Flexa Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood

Elk jaar houdt Flexa de trends nauwlettend in de gaten. Vooral de behoefte naar warme materialen en kleuren maakte dat ze kozen voor de kleur Heart Wood. Flexa heeft gekozen voor deze kleur om je weer in contact te laten komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur.

Heart Wood is een warme, uitnodigende en zachte rozetint. Een kleur waardoor je helemaal tot rust komt en je spreekwoordelijke batterij weer wordt opgeladen. Heart Wood is een veelzijdige kleur waarmee je allerlei sferen creëert, afhankelijk van het palet dat je kiest.

Flexa Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood slaapkamer

Flexa Heart Wood combineren

Heart Wood is een prachtige kleur die heel erg goed te combineren is met andere kleuren. Daarbij kun je denken aan de kleur van 2017 Denim Drift. Door Heart Wood te combineren met deze natuurlijke blauwtint haal je het buitenleven naar binnen. Met koelere tinten haal je de Heart Wood namelijk echt op, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een frisse bries én warmte. Maar Heart Wood is ook heel goed te combineren met aardetinten en groentinten of gebruik de kleur voor een speels accent in je interieur.

Bekijk hieronder de video over de Flexa Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood en hoe je deze kunt combineren.

Scroll naar top