Over Love Your Interior

Even
voorstellen

Mijn naam is Mignon van de Bunt. Ik ben interieurontwerper, stylist en founder van Love Your Interior. Het is de missie van mij en mijn team om jou te inspireren je woondromen waar te maken! Waarom? Wij vinden het heel belangrijk dat jouw interieur een plek is waar jij je thuis voelt en jij jezelf kunt zijn. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen!

Waarom ben ik Love Your Interior gestart?

Interieur is mijn passie en ik vind het superleuk dat ik anderen daarmee mag helpen. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt, inmiddels ben ik alweer meer dan 16 jaar interieurontwerper, stylist en productdesigner. Met mijn eigen interieurontwerp bureau houd ik me dagelijks bezig met het realiseren van de woondromen van mijn opdrachtgevers. 

Een plek creëren waar zij 100% op hun gemak zijn. Een interieur dat volledig bij ze past en waar ze zichzelf kunnen zijn. En dat gun ik iedereen!

Dus ook als jij stiekem liever zélf met je interieur aan de slag gaat, omdat je dat zo leuk vindt. Of omdat jouw budget het (nog) niet toelaat om high-end interieurontwerpers in te schakelen. 

Onze werkwijze en interieurcursussen

Speciaal daarvoor besloten mijn team en ik in 2015 de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’ te ontwikkelen. En deze cursus geven we nog steeds! Zo kunnen we iedereen kennis laten maken met het vak en onze passie voor interieur met jou delen. Zodat ook jij uiteindelijk een fijn interieur kunt creëren.

In 2017 kwam onze 8-weekse online interieurstyling cursus erbij. In deze online cursus leer je alles over het maken van een interieurplan; op je eigen tempo en lekker vanuit huis. Op die manier kunnen we nog meer mensen  helpen aan een prachtig gestyled interieur.

Interieuradvies op maat

Wil je het liever toch niet zelf doen? Sinds 2021 geven de LYI stylisten ook interieuradviezen in onze Love Your Interior inspiratiestudio in Wateringen. We vinden het te gek dat we superveel mensen, op verschillende manieren en op een inspirerende plek, kunnen voorzien van hun droominterieur!

Interessante weetjes over Love Your Interior

  • De 8-weekse interieurstyling cursus was de eerste online interieurcursus van Nederland!
  • We bestaan sinds 2015
  • We hebben al meer dan 800 cursisten geholpen
  • Bij LYI heb je direct contact met interieurexperts
  • We beschikken over interieurkennis op hoog niveau (jarenlange ervaring)
  • Onze LYI stylisten volgden via Build Your Interior Business de PRO interieurstyling opleiding en zijn dus door Mignon opgeleid

Home is where the heart is and with your heart you create a home

Klaar om een interieur om van te houden te maken?

Scroll naar top