Over Love Your Interior

Mignon van
de Bunt

“Hi! Ik ben Mignon, de founder van Love Your Interior.”
MIJN MISSIE?: Jou inspireren om je woondromen waar te maken! Waarom? Omdat ik het heel belangrijk vind dat je huis of je werkomgeving een plek is waar jij je thuis voelt en jij jezelf kunt zijn zodat je het beste uit jezelf kunt halen!

Waarom ben ik Love Your Interior gestart?
Als Interieurontwerper, stylist en productdesigner ben ik inmiddels al weer bijna 15 jaar dagelijks aan het werk voor opdrachtgevers met het realiseren van hun woondromen. Interieur is mijn passie dus hoe leuk is het dat ik anderen daarmee mag helpen en van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

Steeds vaker werd ik gevraagd of ik niet ook een workshop wilde geven, dit heb ik in het verleden wel eens gedaan maar met een workshop heb je veel te weinig tijd om echt tot in detail te kunnen treden. Omdat het zo vaak werd gevraagd zijn we met ons team bij elkaar gaan zitten en hebben we in 2015 de cursus ‘ Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’ ontwikkeld.

Met deze cursus leer je zelf je eigen interieurplan te maken. We begeleiden je door het hele proces maar de uitvoering doe je zelf. De cursus wordt in kleine groepen gegeven wat als bijkomend voordeel heeft dat naast dat het gezellig is en je van elkaars ervaringen kunt leren, je elkaar ook kunt inspireren.

Sinds 2017 kan je ook de 8-weekse online interieurstyling cursus volgen! Wat natuurlijk handig is omdat je het dan lekker in je eigen tijd en tempo kunt doen! Je kunt dan kiezen tussen twee opties, de basis cursus en de VIP cursus. Met als verschil dat je tijdens de VIP cursus vier keer een persoonlijke Zoom sessie kunt inplannen om je opdrachten door te nemen en antwoord te krijgen op al je vragen.

Eind 2019 hebben we daarnaast de PRO interieurstyling cursus ontwikkeld. Welke vanuit de vraag is ontstaan van onder andere ‘oud’ cursisten die in interieurstyling hun passie hebben gevonden en dit het liefste professioneel wilden oppakken. Met de PRO cursus leer je het maken van een interieurplan voor een opdrachtgever maar nemen we je ook mee aan de hand met het opzetten van je eigen bedrijf.

Home is where the heart is! And with your heart you create a home!

Klaar om jouw interieurplan te maken?

Scroll naar top