Nieuw! E-book Creëer je droombadkamer met Love Your Interior & Sanitairwinkel

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwbouw of renovatie? Of wil je simpelweg jouw badkamer upgraden? Dan is ons e-book iets voor jou! 

Love Your Interior & Sanitairwinkel hebben de handen ineen geslagen en gaan jou helpen met het creëren van jouw droom badkamer! Met dit inspirerende E-book leer je alles om jouw badkamer zelf vorm te geven. Van de juiste indeling, de keuze van materialen tot het uitzoeken van bijpassend sanitair en de styling!

Creëer je droombadkamer
badkamer met schuine wanden

Wat krijg je?

Naast het inspirerende e-book krijg je als extra ook toegang tot de inspirerende Love Your Interior online community! In de online community kan je connecten met andere interieur liefhebbers, vragen stellen en de maandelijkse Q&A’s bijwonen. Ook kan je in de community jouw resultaten met ons delen wanneer je aan de slag bent gegaan met alle kennis, tips en inspiratie uit het E-book! #vindenwijleuk

De prijs van het e-book bedraagt 24,95 incl. btw

Bestel het e-book tijdelijk voor slechts 14,95! 

Extra hulp nodig?

Heb je toch nog wat extra hulp nodig? Of denk je leuk zo’n e-book maar ik heb liever dat een LYI stylist direct met mij mee kijkt voor het creëren van jouw droombadkamer?

Plan dan eventueel een sparsessie in of maak een afspraak voor interieuradvies

Scroll naar top