Nieuw! E-book Kamerplanten in je interieur

Ontdek het geheim om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen met het geweldige e-book van Rachelle, dé interieurjunkie en plantlover. Op haar Instagram (@huiswaarts) deelt ze dagelijks haar liefde voor interieur en groen, maar nu deelt ze ook haar onmisbare kennis via dit unieke e-book.

Waarom zijn kamerplanten dé manier om jouw interieur te transformeren?

Omdat ze niet alleen schoonheid toevoegen, maar ook een positief effect hebben op de luchtkwaliteit en zelfs je humeur. Maar let op, water geven is niet genoeg! Kamerplanten verdienen meer aandacht en verzorging.

Dit e-book is jouw ultieme gids om jouw kamerplanten te laten stralen en stijlvol in je interieur te integreren. Rachelle deelt al haar tips & tricks die ze met jarenlange ervaring heeft opgedaan. Of je nu een beginnende plantenliefhebber bent of al ervaring hebt, dit e-book is perfect voor jou.

E-book Kamerplanten in je Interieur
Wat kan je verwachten?

Je leert alles over het stijlvol integreren van kamerplanten in jouw interieur. Hoe kies je de juiste planten voor verschillende ruimtes in je huis? Hoe creëer je een harmonieuze compositie met kamerplanten?

Daarnaast leer je alles over de juiste verzorging die jouw kamerplanten nodig hebben.  Een goede verzorging resulteert in stralende kamerplanten die de show stelen in jouw interieur!

Wacht niet langer en neem een duik in de magische wereld van kamerplanten. Laat je inspireren door Rachelle’s liefde voor interieur en kamerplanten. Al haar expertise komt samen in dit e-book en zal jou helpen jouw interieur naar een nieuw level te brengen en de wow-factor creëren waar je naar verlangt.

Bestel nu het e-book van Rachelle en ervaar de magie van kamerplanten in je interieur!

fotografiedoorchiela-lyi-rachelle-webformaat-2

Wat krijg je?

Na je bestelling ontvang je uiteraard het e-book!

Daarnaast krijg je als extra ook toegang tot de inspirerende Love Your Interior online community! In de online community kan je connecten met andere interieur liefhebbers, vragen stellen en de maandelijkse Q&A’s bijwonen.

Ook kan je in de community jouw resultaten met ons delen wanneer je aan de slag bent gegaan met alle kennis, tips en inspiratie uit het E-book! #vindenwijleuk

De prijs van het e-book bedraagt 14,95 incl. btw

Maar omdat het e-book helemaal nieuw is kan je profiteren van een leuke korting en betaal je slechts tijdelijk 9,95!

 

Extra hulp nodig?

Heb je toch nog wat extra hulp nodig? Of denk je leuk zo’n e-book maar ik heb liever dat Rachelle direct met mij mee kijkt hoe ik mijn kamerplanten het beste kan stijlen in huis?

Plan dan eventueel een sparsessie in of maak een afspraak voor interieuradvies

Scroll naar top