Ga zelf aan de slag met de interieurstyling cursus en maak jouw woondroom waar!

Realiseer in 8 weken tijd middels inspirerende online lessen een professioneel interieurplan. Waardoor jij geheel zelfstandig dat stijlvolle interieur kunt gaan realiseren waar je van droomt! Je krijgt alle kennis en handvatten die nodig zijn om tot een goed plan te komen, van moodboard, plattegronden tekenen, kleuren bepalen en materialen kiezen. Een fijn interieur realiseren was nog nooit zo’n feestje!

Vind je het lastig om…
Stel je eens voor dat je over 8 weken helemaal helder hebt hoe de inrichting van jouw woning gaat worden!

Dat je precies weet welke kleuren, meubelen en materialen het meest geschikt zijn voor de ruimte die jij een make-over wilt gaan geven. Je twijfelt niet langer over de juiste inrichting of kleur op de muur, je weet precies wat er bij jou én de ruimte past! Waardoor je geheel zelfstandig aan de slag kunt gaan en van je huis een thuis maakt.

Gratis interieurtips

Geeft je huidige interieur je onrust? En zou je graag willen weten hoe je voor meer eenheid, persoonlijkheid én sfeer in je interieur zorgt? 

Vraag dan onze 5 gratis tips voor jouw interieur aan middels onderstaand formulier. Binnen 5 minuten heb jij ze in je mailbox!

Home is not a place, it’s a feeling

Wat je tijdens de interieurcursus gaat leren:

De online interieurstyling cursus duurt 8 weken. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module in de online leeromgeving. Daarin vind je video’s, downloads en opdrachten. Je blijft altijd toegang houden tot deze modules en video’s. Zo kun je er op je eigen tempo doorheen of nog even terugkijken als dit nodig is.

Benieuwd naar het lesprogramma van de interieurcursus? In onderstaande afbeeldingen geven we je meer informatie. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor al jouw vragen!

De 8-weekse online interieurstyling cursus wordt beoordeeld met 5 sterren!
Alles over de 8-weekse online interieurcursus

Basis Cursus

Prijs € 97,-
8-weekse interieurstyling cursus volledig zelfstandig te volgen.

VIP Cursus

Prijs € 197,-
8-weekse interieurstyling cursus inclusief 4 Zoom-sessies van 30 minuten met een LYI interieurstylist.

Over Love Your Interior

Love Your Interior bestaat sinds 2015 en is opgericht door founder Mignon van de Bunt. Met Love Your Interior willen wij ieder ‘interieurgekkie’ laten zien dat het realiseren van een fijne woonplek voor iedereen mogelijk is.

Hierdoor ontstond al snel de 8-weekse online interieurstyling cursus. Dit was destijds de allereerste online interieurcursus van Nederland.

Op deze manier konden we nog veel meer mensen helpen aan een fijn interieur. Op het blog delen wij wekelijks interieurinspiratie, van de laatste kleurtrends tot tips voor een specifieke woonstijl.

Wil je liever geholpen worden door een professional bij het (her)inrichten van jouw woning? Dan kun je bij Love Your Interior ook terecht voor interieuradvies.

Via Love Your Interior delen wij onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van interieurstyling en -advies. Wij hopen dan ook dat je geïnspireerd raakt en zin krijgt om aan de slag te gaan met jouw interieur!

Scroll naar top