Flexa Kleur van het Jaar 2019 Spiced Honey

Zodra het herfst wordt,  presenteren alle verf- en behangmerken hun gloednieuwe kleur van het jaar. Net als voorgaande jaren presenteerde ook Flexa haar Kleur van het Jaar. Dit jaar is de Flexa kleur van het jaar 2019 Spiced Honey. We vertellen graag meer over Spiced Honey.

Flexa Kleur van het Jaar 2019 Spiced Honey

De kleur Spiced Honey is door de Flexa kleurexperts gekozen om het optimisme van nu te weerspiegelen. De kleur Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgevend, gezellig of levendig zijn. Dat is geheel afhankelijk van het palet waarmee je de tint combineert.

Flexa Spiced Honey combineren

Flexa Spiced Honey is ontzettend veelzijdig en kan worden gecombineerd met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren. Afhankelijk van de sfeer die jij in jouw huis wilt creëren – van rustgevend en rustig, tot knus of levendig.

Door zijn elegante gouden tint kan Spiced Honey elke ruimte een nieuw gevoel van warmte geven. Het aanpassingsvermogen van de Flexa Kleur van het Jaar 2019 zorgt ervoor dat hij perfect samengaat met een scala aan andere tinten, zoals aardse neutrale tinten en opvallende felle kleuren. Om een sfeer te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Spiced Honey kun je combineren met zachte pasteltinten om een rustige ruimte te creëren, met diep rood en turquoise voor een ontspannende ruimte, of met levendige, heldere kleuren om een stimulerende omgeving te creëren. De onderstaande beelden laten zien hoe Spiced Honey wordt gecombineerd met zacht grijs en roze voor een relaxte en toch chique sfeer.

Flexa kleur van het jaar 2019

Flexa kleur van het jaar 2019

Flexa kleur van het jaar 2019

Flexa kleur van het jaar 2019

 

Kijk voor meer inspiratie en alles wat je moet weten over de Flexa Kleur van het Jaar 2019 op de website van Flexa.nl

Wil je graag zelf aan de slag met jouw persoonlijke kleurenplan? En zo een interieur creëren voor jezelf of een ander waarin je helemaal thuis bent? Meld je dan aan voor een van de cursussen!

Scroll naar top