Flexa kleur van het jaar 2019 SPICED HONEY

FLEXA kleur van het jaar 2019 SPICED HONEY

Gekozen door Flexa kleurexperts om het optimisme van nu te weerspiegelen. Flexa kleur van het jaar 2019 Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgevend, gezellig of levendig zijn naargelang van het palet waarmee je het combineert.

Spiced Honey is ontzettend veelzijdig en kan worden gecombineerd met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren, afhankelijk van de sfeer die jij in jouw huis wilt creëren – van rustgevend en rustig, tot knus of levendig. Hier zie je hoe Spiced Honey een moderne keuken een gevoel van relaxte verfijndheid geeft.

Door zijn elegante gouden tint kan Spiced Honey elke ruimte een nieuw gevoel van warmte geven. Het aanpassingsvermogen van onze Flexa Kleur van het Jaar 2019 zorgt ervoor dat hij perfect samengaat met een scala aan andere tinten, van aardse neutrale tinten tot opvallende felle kleuren – om een sfeer te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Spiced Honey kun je combineren met zachte pasteltinten om een rustige ruimte te creëren, met diep rood en turquoise voor een ontspannende ruimte, of met levendige, heldere kleuren om een stimulerende omgeving te creëren. Hier hebben we de gouden tonen gecombineerd met zacht grijs en roze voor een relaxte en toch chique sfeer.

 

Kijk voor meer inspiratie en alles wat je moet weten over de Flexa kleur van het jaar 2019 op de website van FLEXA.NL

Wil je graag zelf aan de slag met jouw persoonlijke kleurenplan? Meld je dan aan voor een van de cursussen in onze kalender!

Scroll naar top