Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies

Wanneer de herfst in aantocht is, is dat het perfecte moment voor alle verf- en behangmerken om de kleur van het jaar te presenteren. Ook Flexa was dit jaar van de partij. Dit jaar is de Flexa kleur van het jaar 2022 Bright Skies. We vertellen graag meer over Bright Skies.

Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies

Trendvoorspelling 2022

Licht en luchtig, dat is de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies. Deze blauwe kleur brengt een frisse wind in elk huis. Elk jaar schakelt Flexa de hulp in van een panel met internationale designexperts. Zij zorgen voor inzicht in de sfeer van het moment en wat onze manier van leven beïnvloedt. In de afgelopen 18 maanden is onze manier van leven flink op z’n kop gezet door de pandemie. Daardoor is niet alleen duidelijker geworden hoe belangrijk relaties met onze vrienden en familie zijn, maar is ook de rol van ons huis veranderd. De natuur is belangrijker geworden in onze levens. Inmiddels is er weer meer toegestaan en verlangen we naar een frisse wind. Het is tijd voor een nieuwe benadering en daarom is de Flexa Kleur van het Jaar 2022 een lichte, luchtige en optimistische tint die een nieuw begin uitstraalt.

Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies

Bright Skies is een blauwe kleur die samenvat wat we tegenwoordig verlangen van onze ruimtes in huis. De lichtblauwe tint straalt een nieuw begin uit. Het is een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest. Het is ook een tint die onze huizen levendiger en opener kan maken. Een revitaliserende kleur die de positieve effecten van de natuur in huis haalt en nieuw leven in elke woonruimte blaast. Een echte frisse wind in huis dus!

Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies combineren

Flexa Bright Skies op de muur

Je kunt Flexa Bright Kies oneindig combineren, van zachte neutrale kleuren tot vrolijke felle kleuren. Combineer hem bijvoorbeeld met zachte, neutrale kleuren voor een ruimte die rust uitstraalt en waar jij je kunt terugtrekken en heerlijk kunt ontspannen. Of combineer de kleur met groene kleuren om de ultieme natuurbeleving in huis te halen. Waar je in elk geval niet over hoeft te twijfelen: Bright Skies brengt elke leefruimte tot leven.

Al met al is de Flexa kleur van het Jaar 2022 Bright Skies de perfecte kleurtrend voor 2022! Bekijk meer over Bright Skies op de website van Flexa.

Andere trendkleuren

Niet alleen Flexa introduceerde de Kleur van het Jaar 2022. Ook Graham & Brown lanceert het behang en de kleur van het jaar 2022. Nieuwsgierig naar de Flexa kleuren van voorgaande jaren? Dat waren deze:

We zijn benieuwd wat jij van de Flexa Kleur van het Jaar 2022 vindt. Laat je ons dit weten via Instagram?

Scroll naar top