Flexa kleur van het jaar 2021 Brave Ground

Wanneer de herfst in aantocht is, is dat het perfecte moment voor alle verf- en behangmerken om de kleur van het jaar te presenteren. Zoals altijd trapt Flexa als eerste af in september. Dit jaar is de Flexa kleur van het jaar 2021 Brave Ground. We vertellen graag meer over Brave Ground.

Flexa kleur van het jaar 2021

Flexa kleur van het jaar 2021 Brave Ground

Brave Ground is een aardse natureltint. Een warme, natuurlijke en neutrale kleur die zorgt voor de ultieme balans in elke kamer van het huis. Oftewel een perfecte basis voor je interieur! De Flexa kleur van het jaar is een kleur met meerdere mogelijkheden. Brave Ground vormt een goede basis voor op de muur, waardoor andere kleuren in huis de kans krijgen om nog meer op te vallen en te stralen.

Trendvoorspelling 2021

Uit een trendvoorspelling die elk jaar gedaan wordt kwam naar voren dat we dit jaar meer gaan kijken naar de dingen die er echt toe doen. We maken de balans op, proberen dingen positief en in een ander dag licht te zien, we leren vertrouwen te hebben in onszelf en de dingen waarin we goed zijn. Maar ook proberen we het verleden achter ons te laten en plannen te maken voor wat de toekomst ons in deze tijd mag brengen.

Flexa kleur van het jaar 2021 op de muur

Naast dat de Flexa kleur van 2021 andere kleuren nog meer laat stralen en beter uit laat komen, is deze kleur ook heel makkelijk te gebruiken met andere kleurenpaletten van Flexa. Daarin zorgt Brave Ground van Flexa voor de perfecte basis in huis en op de muur.

Je kunt Brave Ground gebruiken voor een uitgebalanceerde achtergrond, waarin zelfgemaakte kunst en natuurlijke materialen terug komen. Gebruik de kleur in de slaapkamer en combineer hem bijvoorbeeld met expressieve kleuren. Of creëer met Brave Ground een rustgevend effect door luxe afwerkingen zoals koper, marmer en fluweel te gebruiken. Als laatste kun je natuurlijk ook ‘buiten naar binnen’ halen door natuurlijke materialen, vintage meubels en groene planten te gebruiken. Dit zorgt voor een ultiem ‘terug naar de natuur’ welkom.

Al met al is de Flexa kleur van het Jaar 2021 Brave Ground de perfecte kleurtrend voor 2021! Bekijk meer over Brave Ground op de website van Flexa.

Wil jij weten welk effect licht heeft op de kleuren op je muur en in de ruimte, lees dan dit artikel.

Flexa kleur van het jaar 2021

Scroll naar top