Flexa Kleur van het Jaar 2023: Wild Wonder

Wanneer het najaar eraan komt, is dat weer het perfecte moment voor alle verf- en behangmerken om de kleur van het jaar te presenteren. Uiteraard was Flexa dit jaar ook van de partij. Dit jaar is de Flexa Kleur van het jaar 2023 Wild Wonder. We vertellen graag meer over Wild Wonder.

Trendvoorspelling 2023

Natuur en rust, dat is de combinatie van Wild Wonder. Deze kleur van Flexa is geïnspireerd op het positieve en de natuur. Buiten naar binnen halen. Elk jaar schakelt Flexa de hulp in van een panel met internationale designexperts. Zij zorgen voor inzicht in de sfeer van het moment en wat onze manier van leven beïnvloedt. De rust van de natuur is belangrijker geworden in onze levens. Met de kleur Wild Wonder halen we de natuur in huis.

Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder

Wild Wonder is een gele kleurtint gebaseerd op natuurlijke materialen. In combinatie met de nieuwe kleur paletten van Flexa, creëer je een positieve sfeer in de ruimte en haal je de magische wereld van de natuur naar binnen.

Flexa Wild Wonder op de muur

Je kunt Flexa Wild Wonder prachtig combineren, van warme herfst kleuren tot neutrale blauw tinten. Combineer Wild Wonder bijvoorbeeld met warme aardse tinten om de ruimte leven te geven. In combinatie met natuurlijke accessoires en droogbloemen creëer je een warm thuis. Of combineer de kleur met groentinten en veel planten, deze combinatie zal rust en vrijheid brengen in je interieur.

Al met al is de Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder de perfecte kleurtrend voor 2023. Bekijk meer over Wild Wonder op de website van Flexa.

Andere trendkleuren

Niet alleen Flexa introduceerde de Kleur van het Jaar 2023. Ook Histor lanceert de Kleur van het Jaar 2023. Nieuwsgierig naar de Flexa kleuren van voorgaande jaren? Dat waren deze:

We zijn benieuwd wat jij van de Flexa Kleur van het Jaar 2022 vindt. Laat je ons dit weten via Instagram?

Scroll naar top