Histor Kleur van het Jaar 2023: Vining Ivy

Net als Flexa lanceert ook Histor ieder jaar een trendkleur. De Histor Kleur van het Jaar 2023 is Histor Vining Ivy. Vining Ivy is een combinatie van krachtig blauw en verfijnd groen. Deze blauw groene kleur staat voor elegantie en brengt rust in de ruimte. We vertellen graag meer over de Histor Kleur van het Jaar 2023.

Histor Kleur van het Jaar 2023

Net als Flexa laat Histor zich inspireren op de periode waar we in leven. Rust, dat is waar we aan toe zijn. Kleur heeft een grote invloed op hoe wij ons voelen. De blauwe tint in Vining Ivy straalt rust uit en de smaragdgroene tint creëert balans. Een prachtige kleur voor iedere ruimte.

Histor Vining Ivy combineren

Met Vining Ivy kan je vele kanten op. De Histor Kleur van het Jaar 2023 is mooi te gebruiken als kleuraccent voor een elegante uitstraling. Gebruik Vining Ivy op één of zelfs meerdere wanden en in combinatie met gouden accenten en donker hout, creëer je warmte en een intieme sfeer in de ruimte.

Histor kleurpaletten

Vining Ivy is een trendy toevoeging aan de paletten van Histor. De nieuwe Histor inspiratiepaletten Serenity, Origin en Duality vormen samen met Vining Ivy een fijne en sfeervolle basis voor de ruimte.

Serenity is een palet met zachte pastel kleuren. Vining Ivy zorgt voor elegantie in dit kleurenpalet. De lichte pastel kleuren zorgen voor rust en ruimte.

Origin is een avontuurlijk palet met aardse tinten die in combinatie met Vining Ivy een warm en natuurlijk gevoel uitstralen. De Histor Kleur van het Jaar geeft een avontuurlijke knipoog aan de natuurlijke basis van dit palet.

Duality is een uitbundig kleurrijk palet met heldere pasteltinten. In combinatie met Vining Ivy creëer je contrast in de ruimte voor een speels en vrolijk gevoel. Retro of modern, met dit kleurenpalet is alles mogelijk.

 

Al met al zijn de Histor Kleur van het Jaar 2023 Vining Ivy en bijbehorende Histor kleurpaletten de perfecte kleurtrend voor 2023. We zijn benieuwd wat jij van de Histor kleur vindt! En welke kleur jouw voorkeur heeft: de kleur van Histor of Flexa. Laten je ons dit weten via Instagram?

Scroll naar top