3x interieurtrends voor het najaar 2022

Nog genietend van de nazomer staat de herfst alweer voor de deur. Tijd om te kijken naar de interieurtrends najaar 2022 zijn. Er zijn er een heleboel, maar wij hebben er 3 geselecteerd voor je!

interieurtrends najaar 2022

Warme kleuren door het hele huis

Aardse tinten, dieprood, warm oranje, bosgroen en donkerbruin. Oftewel natuurlijke, warme kleuren door het huis zijn onmisbaar. Durf hierin ook te experimenteren. Geef een gehele wand een diepe warme kleur of probeer bijvoorbeeld eens behang. De CANVAS behangcollectie van Eijffinger past hier namelijk heel goed bij. De tijd van witte muren is voorgoed voorbij, er mag kleur gebruikt worden!

interieurtrends najaar 2022

Organische vormen zijn onmisbaar

Organische vormen zijn niet alleen te zien in de populaire Japandi of Scandinavische stijl. Je ziet ze tegenwoordig haast in ieder interieur terugkomen. Of het nu gaat om de zachte afrondingen op de bank, of een vloerkleed dat niet rechthoekig is. Organische vormen komen op allerlei manieren terug. Het zorgt voor gelaagdheid en zachtheid in het interieur. Het maakt het vriendelijker, maar zorgt ook voor een onmisbaar statement.

slaapkamerstyling inspiratie

Maak jouw interieur persoonlijk

Het is natuurlijk leuk om je te laten inspireren op het gebied van interieur via bijvoorbeeld Pinterest en Instagram. Maar het meest belangrijke aan jouw interieur, jouw thuis maken is toch wel door persoonlijkheid toe te voegen. Want een perfect gestyled huis straalt alles behalve persoonlijkheid uit. Je interieur persoonlijk maken kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan foto’s van jij en je partner, jullie gezin of familie. Maar je kunt het ook persoonlijk maken met items die jou als persoon weerspiegelen of met mooie souvenirs met dierbare herinneringen. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden om je interieur persoonlijk te maken en dat is iets wat dit najaar ook meer aandacht mag krijgen.

Wil je deze interieurtrends najaar 2022 graag toevoegen aan je eigen interieur maar weet je niet hoe je dit het beste kunt doen? Dan kan de 8-weekse online interieurstyling cursus je daar bij helpen! Niet zo’n doe-het-zelf’er? Dan kun je ook een van de LYI stylisten inschakelen voor een passend advies bij jouw wensen.

Scroll naar top