Graham & Brown lanceert het behang en de kleur van het jaar 2022

Elk najaar kondigt de Britse behang- en verfspecialist Graham & Brown zijn ‘Behang van het Jaar’ en ‘Kleur van het Jaar’ aan. Met een blik op de toekomst en expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, hebben zij gekozen voor rust en verjonging in huis. We vertellen graag meer over het behang van het jaar RESTORE en de kleur van het jaar BREATHE van Graham & Brown.

graham & brown behang en kleur van het jaar 2022

Graham & Brown Behang van het Jaar 2022: Restore Midnight

Het RESTORE behang bevat een verscheidenheid aan wilde planten op een betonachtige achtergrond. Daarmee worden de onstuitbare krachten van de natuur nagebootst. Het ontwerp is gebaseerd op de turbulente periode die achter ons ligt en staat symbool voor zelfzorg. Daarnaast laat het je nadenken over hoe je jouw impact op het milieu kan beperken en opnieuw contact kunt maken met moeder natuur. RESTORE Midnight is ontworpen met het oog op genezing, verjonging en herverbinding met de natuur. Dit elegante behangontwerp laat je denken aan een wilde, maar rustgevende betonnen jungle. Het ontwerp is voorzien van wilde, exotische planten die een rustgevende, rokerige blauwe achtergrond overnemen.

graham & brown behang en kleur van het jaar 2022

Restore is daarnaast verkrijgbaar in nog twee kleurstellingen. Je hebt de koele, verfrissende, Sky en het mistige, tropische Emerald. Restore Sky heeft een rustgevend kleurenpalet van ijzig wit en hemelsblauw. Restore Emerald is een rustig maar verfrissend smaragdgroen ontwerp. Echt gemaakt om het buitenleven in huis te halen. Het organische en verfijnde ontwerp voor 2022 is ook verkrijgbaar als een op maat gemaakte mural.

graham & brown behang en kleur van het jaar 2022

Zoals bij al het behang en murals van Graham & Brown, combineren zij elk design met vier verftinten die zijn ontworpen om het behang aan te vullen. Eén van deze verftinten is de kleur van het jaar 2022, BREATHE.

graham & brown behang en kleur van het jaar 2022

Graham & Brown Kleur van het Jaar 2022: BREATHE

Kleur van het Jaar 2022 BREATHE is een kalmerend middenblauw gemaakt om rustgevende ruimtes te creëren. Breathe is perfect voor het creëren van rustige en vredige ruimtes in huis en dat is precies wat je nodig hebt na de afgelopen periode. De kleur is donker genoeg om diepte toe te voegen, maar licht genoeg om verfrissend te blijven. Deze rustige tint kan bijna overal in huis worden gebruikt.

Combineer Breathe met helderwit en koel grijs voor een luchtig gevoel of probeer ‘m met diepere blauwtinten om een ​​spannende ruimte te creëren. Zoals alle Graham & Brown verf is Breathe op waterbasis, geurloos en VOC-arm, wat resulteert in minder dampen en dus een milieuvriendelijker product. De verfblikken zijn volledig recyclebaar en er zijn geen dierproeven betrokken bij de producten van Graham & Brown. Een bewuste keuze!

Het behang van het jaar RESTORE en de kleur van het jaar BREATHE weerspiegelen aandacht voor de natuur, zelfzorg, reflectie en de optimistische kijk op de toekomst.

Ontdek het behang en de kleur van het jaar van Graham & Brown op www.grahambrown.com.

graham & brown behang en kleur van het jaar 2022

graham & brown behang en kleur van het jaar 2022

graham & brown behang en kleur van het jaar 2022

graham & brown behang en kleur van het jaar 2022 graham & brown behang en kleur van het jaar 2022

Scroll naar top