Binnenkijken in een nieuwbouwwoning

In 2017 mochten we helpen bij het inrichten van het huis van Henri. Hij ging verhuizen naar een nieuwbouwwoning. We vinden het altijd leuk om voor iemand anders een mooi plan uit te denken. Henri heeft dus geen gebruikgemaakt van een van onze cursussen, maar vond het vooral prettig dat alles voor hem werd uitgedacht. Dus hielpen we hem met het uitzoeken van de vloer, de kleuren op de wanden, de raamdecoratie, trapbekleding, meubelen, verlichting en de accessoires. Vandaag mogen we binnenkijken in zijn nieuwbouwwoning.

Een fris kleurenpalet

We hebben de nieuwbouwwoning licht en stoer tegelijk ingericht. Daardoor is het een frisse woning geworden, met stoere elementen die passen bij het interieur van een jongeman. We kozen voor een kleurenpalet waarin wit, lichtgrijs, hout, groen en grijs centraal stonden. Daar hebben we zwarte accenten aan toegevoegd voor een stoere twist, zoals de print van het vloerkleed en de salontafels.

binnenkijken in een nieuwbouwwoning

binnenkijken in een nieuwbouwwoning

binnenkijken in een nieuwbouwwoning

In de zithoek zie je het kleurenpalet terug in de meubels, de kleur op de wand achter de tv en de kussens op de bank. Daardoor wordt het een mooi geheel. De salontafels zijn van het merk Woood en kun je onder andere vinden via Basic Label. Vergelijkbare vloerkleden vind je bijvoorbeeld bij Rozenkelim. Planten en manden en kussens op de bank via Stoer Design.

Houten elementen in de eethoek

binnenkijken in een nieuwbouwwoning

binnenkijken in een nieuwbouwwoning

 

Ook in de eethoek en de keuken is het kleurenpalet toegepast. De kleur van de landelijke, houten keuken komt terug in de eettafel en stoelen. Bovendien zorgen de stoelen voor een heel mooi contrast met de kleur op de wand. De wand achter de eethoek is niet tot boven geschilderd, maar daar creëerden we een lambrisering. Een leuke manier om je muur op een andere manier te verven en toch kleur toe te voegen.

De kleine cactussen en het dienblad op de tafel komen bij Stoer Design vandaan. De industriële hanglamp is van vtwonen.

Jouw binnenkijker met ons delen

Heb jij ook een superleuk interieur waar je anderen graag mee wilt inspireren? En heb je één van onze cursussen gevolgd? Laat het ons weten en wie weet verschijnt jouw binnenkijker binnenkort in ons magazine!

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen voor je eigen interieur? Onze cursussen kunnen je op weg helpen! Bijvoorbeeld onze 8-weekse online interieurstyling cursus, waarin je zelf een interieurplan leert maken. Of neem contact op met één van onze stylisten voor persoonlijk advies vanuit onze LYI inspiratiestudio.

Fotografie: Mirella te Marveld

Scroll naar top