Binnenkijken in een modern, landelijk en industrieel interieur

Er is niets zo leuk als binnen te mogen kijken bij onze ‘oud’ cursisten om te zien hoe ze het geleerde tijdens de cursus in de praktijk hebben gebracht. Sandra volgde eind 2016 onze cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’. Het duurde even voordat ze haar plannen kon uitvoeren, omdat hun huis eerst nog gebouwd moest worden. Maar we kunnen alvast verklappen dat het resultaat prachtig is! Kijk je mee?

Modern, landelijk en industrieel interieur

Het interieur van Sandra is een combinatie van modern, industrieel en landelijk. Een mix van woonstijlen die prachtig combineren. Op basis van een moodboard kon Sandra bepalen welke woonstijl bij haar past. We vinden het mooi om te zien hoe warme en koude materialen met elkaar gecombineerd zijn tot een mooi, gebalanceerd geheel.

modern landelijk en industrieel interieur - landelijke keuken doorkijkje

 

In de keuken wordt er gespeeld met licht. Niet in de kleuren, maar door hanglampjes op te hangen in plaats van spots te gebruiken. Ook hier zie je weer goed hoe het moderne van de keuken wordt gecombineerd met industriële en landelijke elementen, zoals de houten kasten en stalen deuren. Qua styling zie je een mooie mix van koude en warme materialen, zoals een stoer metalen dienblad in combinatie met houten broodplanken, kurk en keramiek.

modern landelijk en industrieel interieur

Planten in huis

 

planten in huis modern landelijk en industrieel interieur

Sandra plaatste op diverse plekken in de woonkamer planten. Planten in je interieur hebben niet alleen een goede functie, ze zorgen ook voor sfeer en warme in de ruimte. Combineer verschillende planten voor een speels effect.

modern landelijk en industrieel interieur - planten in huis

Wil je eens een ander soort pot voor je planten? Probeer dan eens een mandje of combineer verschillende manden. Sandra  zette haar planten eerst in een mandje en daarna in deze zwarte bamboe manden. Een unieke plantenbak gegarandeerd!

De tv als roomdivider

 

modern landelijk en industrieel interieur - doorkijkje woonkamer

modern landelijk en industrieel interieur - details woonkamer

modern landelijk en industrieel interieur - zithoek

In de woonkamer is ervoor gekozen om een wand met doorkijkhaard te plaatsen. Aan diezelfde wand is de tv opgehangen. De tv-wand dient als een mooie roomdivider en breekt zo de grote ruimte op een sfeervolle manier. Daarnaast is er sfeer gebracht in de kamer, door een grote bank in een U-model neer te zetten. Daardoor creëer je een fijne hoek en bovendien een fijne plek om met veel mensen samen te zijn. De verschillende salontafeltjes houden het geheel speels.

modern landelijk en industrieel interieur - woonaccessoires stoer design

Houten dienblad en matte keramieken theepot via Stoer Design.

modern landelijk en industrieel interieur - moodboard interieurcursus

Aan de slag met jouw interieur

Wil jij ook aan de slag met je interieur? Of ga je verhuizen naar een prachtige nieuwbouwwoning, maar moet je de hele inrichting nog bepalen? Dan is onze online interieurstyling cursus wellicht iets voor jou! In 8 weken leer je hoe je een interieurplan maakt voor jouw woning. Je maakt onder andere een moodboard om jouw interieurstijl te bepalen. Dit moodboard maakte Sandra tijdens de cursus en vormde voor haar de leidraad voor haar interieurplan. Ontdek alles over de online interieurcursus.

Fotografie & styling is verzorgd door Mirel-fotografie

Scroll naar top