LYI Inspiratie Studio

Nu geopend: onze LYI inspiratiestudio!

Onze inspiratiestudio is dé plek om interieuradvies (op afspraak) te krijgen van één van de Love Your Interior interieurstylisten, waar je interessante interieurcursussen, workshops en trainingen kunt volgen en waar je natuurlijk heel veel inspiratie op kunt doen voor jouw interieur! Je vindt de interieurstudio van Love Your Interior in Wateringen, bij Woninginrichting-Aanhuis.

interieurstylist worden
welke woonstijl past bij mij
Interieuradvies op maat

Ga je binnenkort verhuizen? Of ben je toe aan vernieuwing van je interieur en ga je daarom verbouwen? Wij kunnen je helpen met een professioneel interieuradvies op maat! Wij zorgen ervoor dat je verhuizing of verbouwing een leuke en inspirerende gebeurtenis wordt. Met een geweldig en sfeervol eindresultaat!

Ook kun je in de LYI inspiratiestudio heel veel interieurinspiratie opdoen om vervolgens zélf – of met behulp van één van onze interieurstyling opleidingen – aan de slag te gaan met jouw droominterieur.

Een afspraak met onze interieurstylist maken

Nieuwsgierig naar de Love Your Interior interieur inspiratiestudio? Maak dan nu alvast een kennismakingsafspraak met één van onze stylisten in onze inspirerende inspiratiestudio bij Woninginrichting-Aanhuis in Wateringen. Onze deuren zijn nu geopend!

Tijdens deze kennismaking bespreken we welk adviespakket het beste bij jou en je interieurwensen past. Dit komt aan bod:

  • we nemen jouw woonwensen en onze adviesmogelijkheden door;
  • we bekijken de woonstijlen en bepalen welke woonstijl het beste bij jou past;
  • we maken alvast wat combinaties van materialen, producten en kleuren;
  • we stellen samen een plan van aanpak op, en;
  • we bespreken een mogelijk interieur vervolgtraject en de kosten daarvan.

Zo creëer jij je droominterieur!

Locatie

Onze inspiratiestudio kun je vanaf begin november 2021 vinden op de bovenverdieping bij Woninginrichting-Aanhuis Wateringen.

Adres: Sylvain Poonstraat 34, 2292 JN Wateringen

Maak altijd vooraf een afspraak met een van onze stylisten, want we zijn niet altijd in de studio aanwezig. Zo loop je ons dus nooit mis! Via de knop onder de betreffende stylist kom je in de online agenda en kun je gemakkelijk en snel jouw afspraak inplannen.

Veelgestelde vragen

Onze inspiratiestudio kun je vanaf medio oktober vinden op de bovenverdieping bij Woninginrichting-Aanhuis in Wateringen.

Adres: Sylvain Poonstraat 34, 2292 JN Wateringen

Parkeren kan (gratis) voor de deur.

Wij zijn niet continu aanwezig in de studio. Maak voor advies daarom altijd eerst even een afspraak. Woninginrichting-Aanhuis en dus ook onze inspiratiestudio (zonder advies) kun je bezoeken op de volgende dagen en tijden:

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:30 uur
Woensdag09:30-17:30 uur
Donderdag09:30-17:30 uur
Vrijdag09:30-17:30 uur
Zaterdag10:00-17:00 uur
ZondagGesloten

Ons advies is om altijd een afspraak te maken als je er zeker van wilt zijn dat we tijd voor je hebben. De studio kun je daarentegen ook zonder afspraak bezoeken tijdens de openingstijden van Woninginrichting-Aanhuis.

Als je een afspraak hebt, is het fijn als je een plattegrond met afmetingen en eventueel foto's van de ruimte mee kunt nemen.

Ja zeker! Het maakt voor ons niet uit waar je hulp bij nodig hebt. Met onze ervaring en expertise kunnen we je helpen voor iedere ruimte in huis. Sowieso is Woninginrichting-Aanhuis ook een bezoekje waard, vanwege het enorm mooie en grote assortiment voor de inrichting van je huis!

Over de trainingen en workshops die je in de studio kunt volgen maken we in de loop van oktober meer bekend.

Scroll naar top