Love Your Interior Inspiratiestudio

Kom interieur ideeën opdoen in onze inspiratiestudio!

Onze inspiratiestudio is dé plek om interieuradvies (op afspraak) te krijgen van één van de Love Your Interior interieurstylisten, waar je interessante interieurcursussen, workshops en trainingen kunt volgen en waar je natuurlijk heel veel inspiratie op kunt doen voor jouw interieur! Je vindt de interieurstudio van Love Your Interior in Wateringen, bij Woninginrichting-Aanhuis.

Interieuradvies op maat

Ga je binnenkort verhuizen? Of ben je toe aan vernieuwing van je interieur en ga je daarom verbouwen? Wij kunnen je helpen met een professioneel interieuradvies op maat! Wij zorgen ervoor dat je verhuizing of verbouwing een leuke en inspirerende gebeurtenis wordt. Met een geweldig en sfeervol eindresultaat! Want wij gunnen jou een fijne woonomgeving.

Ook kun je in de LYI inspiratiestudio heel veel interieurinspiratie opdoen om vervolgens zélf – of met behulp van één van onze interieurstyling cursussen – aan de slag te gaan met jouw droominterieur.

Een afspraak met onze interieurstylist maken

Nieuwsgierig naar de Love Your Interior interieur inspiratiestudio? Maak dan een kennismakingsafspraak met één van onze stylisten in onze inspirerende inspiratiestudio bij Woninginrichting-Aanhuis in Wateringen.

Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw interieurwensen en kunnen we bepalen welk adviespakket het beste daarbij past. Dit komt aan bod:

  • we nemen jouw woonwensen en onze adviesmogelijkheden door;
  • we bekijken de woonstijlen en bepalen welke woonstijl het beste bij jou past;
  • we maken alvast wat combinaties van materialen, producten en kleuren;
  • we stellen samen een plan van aanpak op, en;
  • we bespreken een mogelijk interieur vervolgtraject en de kosten daarvan.

Zo creëer jij – samen met ons – je droominterieur!

Locatie

Onze inspiratiestudio vind je op de bovenverdieping bij Woninginrichting-Aanhuis Wateringen.

Adres: Sylvain Poonsstraat 34, 2292 JN Wateringen

We raden je aan om altijd vooraf een afspraak te maken met een van onze stylisten, want we zijn niet altijd in de studio aanwezig. Zo loop je ons dus nooit mis! Via de knop onder de betreffende stylist kom je in de online agenda en kun je gemakkelijk en snel jouw afspraak inplannen.

Veelgestelde vragen

Onze inspiratiestudio is gevestigd op de bovenverdieping bij Woninginrichting-Aanhuis in Wateringen.

Adres: Sylvain Poonsstraat 34, 2292 JN Wateringen

Parkeren kan (gratis) voor de deur.

Wij zijn niet continu aanwezig in de studio. Maak voor advies daarom altijd eerst even een afspraak. Woninginrichting-Aanhuis en dus ook onze inspiratiestudio (zonder advies) kun je sowieso op de volgende tijden en dagen bezoeken:

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:30 uur
Woensdag09:30-17:30 uur
Donderdag09:30-17:30 uur
Vrijdag09:30-17:30 uur
Zaterdag10:00-17:00 uur
ZondagGesloten
Ons advies is om altijd een afspraak te maken als je er zeker van wilt zijn dat we tijd voor je hebben. De studio kun je daarentegen ook zonder afspraak bezoeken tijdens de openingstijden van Woninginrichting-Aanhuis.
Als je een afspraak hebt, is het fijn als je een plattegrond met afmetingen en eventueel foto's van de ruimte mee kunt nemen. Zo hebben we direct een beeld van jouw woning.

Ja zeker! Het maakt voor ons niet uit waar je hulp bij nodig hebt. Met onze ervaring en expertise kunnen we je helpen voor iedere ruimte in huis. Sowieso is Woninginrichting-Aanhuis ook een bezoekje waard, vanwege het enorm mooie en grote assortiment voor de inrichting van je huis!

Onze interieurcursus op locatie ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’ is momenteel dé cursus die je kunt volgen in onze inspiratiestudio.

Scroll naar top