Love Your Interior Stylisten

Interieuradvies op maat

Ga jij verbouwen of verhuizen? Onze interieurstylisten helpen je graag met een professioneel interieuradvies op maat! Zo zorgen wij ervoor dat je verhuizing of verbouwing een leuke en inspirerende gebeurtenis wordt. Met een geweldig en sfeervol eindresultaat; een interieur dat helemaal bij jou past!

Maak een kennismakingsafspraak met één van de Love Your Interior stylisten in onze eigen interieur inspiratiestudio bij Woninginrichting-Aanhuis in Wateringen. Tijdens deze kennismaking bespreken we welk adviespakket het beste bij je wensen past. Dit komt aan bod:

  • we nemen jouw woonwensen en onze adviesmogelijkheden door;
  • we bekijken de woonstijlen en bepalen welke woonstijl het beste bij jou past;
  • we maken alvast wat combinaties van materialen, producten en kleuren;
  • we stellen een plan van aanpak op, en;
  • we bespreken een mogelijk vervolgtraject en de investering daarin.

Het resultaat is jouw droominterieur!

Maak kennis met onze stylisten
Manon
Wil jij een interieur om van te dromen, of nog belangrijker, waar jij jezelf volledig thuisvoelt?
Met oog voor detail creëer ik voor jou graag een sfeervol en tijdloos ontwerp. Toepassing van verschillende materialen en texturen in mijn ontwerp leiden tot spannende combinaties, terwijl in kleur juist een rustige basis wordt gevormd met af en toe een optische verrassing.
 
Ik vind het belangrijk dat jouw wensen centraal staan en voeg graag een persoonlijke touch toe.
 
Ben jij enthousiast geworden om samen te werken en jouw woondroom om te zetten naar werkelijkheid? Plan dan een afspraak in voor een eerste kennismaking.
Tessa

Trots! Dat is het gevoel dat je hebt als je je huis binnenloopt. Een fijne plek helemaal afgestemd op jouw wensen.

Je wilt een interieur dat bij jou past. Waar alles wat jij zo mooi vindt verbinding heeft met elkaar en een eenheid wordt. Waarbij je iedere keer als je de deur opendoet weer met een blij gevoel rondkijkt.

Met mijn passie voor interieur, mijn creativiteit en enthousiasme neem ik je graag mee om voor jouw interieur de beste oplossingen te vinden.

Sandra

Als interieurstylist help ik je graag met jouw keuzes en vragen in de vorm van een persoonlijk interieuradvies. Mijn missie is dat jij met enthousiasme uit kunt kijken naar een nieuw interieur.

Welke kleuren? Welke stijl? Welke materialen? Hoe maak ik het sfeervol, hoe creëer ik eenheid? Het kan je compleet overspoelen, waardoor je geen idee meer hebt waar je moet beginnen. Stress en onrust spelen de hoofdrol. Zonde, want een nieuw interieur is vooral ook heel erg leuk! Van keuzestress naar voorpret! 

Sanne

Hoe zou jij je willen voelen in je nieuwe thuis? Mijn doel is om jouw antwoord hierop tot zijn recht te laten komen door een perfect passend interieurontwerp te maken. Compleet, visueel en op jouw wensen aangepast. 

Met bruisende passie en inlevingsvermogen lever ik een heerlijk nieuw thuisgevoel aan. Jouw nieuwe interieur zal harmonie, comfort en flair uitstralen. Niet te vergeten dat het ook nog eens praktisch zal zijn! Hoe ik dat doe? Daar kom je maar op 1 manier achter!

Liza
Met een verfrissende, vernieuwende en creatieve blik, geef ik jouw plek karakter. Samen gaan we op zoek naar een passende stijl en help ik je om jouw smaak te visualiseren. Een op maat gemaakt advies helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en dromen. Graag denk ik net buiten de lijntjes, waardoor er unieke creaties kunnen ontstaan.
 
Door de interessante ‘mix & match’ van verschillende kleuren, materialen en stijlen vormt zich een eigen identiteit. Warm of koel, sober of bont, landelijk of modern, alles kan. Een mooie basis, stijl je af met items waardoor het interieur een reflectie van jouw persoonlijkheid wordt. Zo ontstaat er een visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch sfeervol geheel. 
 
 
De Love Your Interior inspiratiestudio

Onze inspiratiestudio is dé plek om interieurinspiratie op te doen, interessante trainingen en interieurcursussen te volgen en interieuradvies op maat te krijgen van onze stylisten. Je vindt onze inspiratiestudio op de bovenverdieping bij Woninginrichting-Aanhuis in Wateringen.

Adres: Sylvain Poonsstraat 34, 2292 JN Wateringen

Let op: we zijn niet altijd in de studio aanwezig. Maak daarom altijd vooraf een afspraak met één van de bovenstaande stylisten. Zo loop je ons nooit mis! Via de button bij de betreffende stylist kom je in de online agenda waar je jouw afspraak kunt inplannen.

Als je vragen hebt, stuur dan gerust een mail naar info@loveyourinterior.nl. Dan beantwoorden we je vraag met liefde!

An empty room is a story
waiting to happen
and you are the author

Scroll naar top