Binnenkijken in de warme nieuwbouwwoning van Rebecca

Superleuk, we mogen eindelijk weer eens binnenkijken bij één van onze oud-cursisten. Deze keer mogen we binnenkijken in de warme nieuwbouwwoning van Rebecca. Zij volgde de PRO Interieurstyling opleiding bij Build Your Interior Business en is bezig het met opzetten van haar eigen interieurstyling business. We laten graag haar interieur zien!

binnenkijken warme nieuwbouwwoning - woonkamer inrichting

Even voorstellen

“Hi leuk dat jullie even binnen komen kijken in ons huis! Ik ben Rebecca Kruik, ik ben getrouwd met Chris en samen met onze 3 jongens Noah, Jules & Ollie wonen we in de nieuwbouwwijk HoogDalem in Gorinchem. Momenteel wonen we tijdelijk op Bali en in het voorjaar komen we weer terug (red. voorjaar 2022). Ik vond het heel moeilijk om ons heerlijke huis te verhuren, maar gelukkig wordt er nu heel goed op gepast tot we weer terug zijn.”

binnenkijken warme nieuwbouwwoning - interieurstylist Rebecca

Passie voor interieur en styling

“Ik heb de PRO Interieurstyling opleiding gevolgd, omdat ik door verschillende situaties en gesprekken met een loopbaancoach ontdekte dat ik écht iets met mijn passie voor styling en inrichting wilde doen. Ik was tijdens de bouw van ons huis al begonnen met een Instagrampagina, in eerste instantie om zelf inspiratie op te doen, maar ook om vrienden mee te nemen in het proces van ons huis. Eigenlijk kwam alles op die manier heel mooi bij elkaar om verder dit pad te bewandelen.”

binnenkijken warme nieuwbouwwoning - werkplek - thuiskantoor

Een mix van warmte en sfeer in de nieuwbouwwoning

“Ik zou de stijl van ons interieur omschrijven als een mix van verschillende stijlen. Er is niet één specifieke stijl te vinden, maar vooral warmte en sfeer vinden we heel belangrijk. Het moet als één geheel aanvoelen.

We houden allebei heel erg van oude huizen met een geschiedenis en karakter en waren dan ook erg bang dat we die sfeer niet zouden kunnen toevoegen in een nieuwbouw woning. Maar het is ons gelukt en we zijn nog nooit zo blij geweest met ons huis.”

“Het voelt echt als thuis. We hebben drie kleine jongens (3, 6 & 8 jaar) dus we hebben het ook zeker zo ingericht dat ze hier kunnen leven, rommel maken en dat er ook best weleens wat stuk mag gaan. Ook hebben we naast de woonkamer een speelkamer, gescheiden door een stalen pui en een doorkijkhaard. Dit geeft veel ruimte aan de woonkamer en houdt het grootste deel van de rommel ook daar.”

binnenkijken warme nieuwbouwwoning - speelkamer kids

“De kinderen hebben allemaal een kamer gekregen binnen het thema dat ze zelf mochten kiezen. Voor de oudste was dat een Mario-kamer, de middelste koos voor dino’s en de jongste was nog maar een baby toen wij er kwamen, dus die heeft van ons een circus-kamer gekregen. Maar ook deze kamer lopen qua sfeer wel mee in de rust die we verder ook in het huis hebben.”

Veranderingen in ons nieuwbouwhuis

“Omdat we een nieuwbouwwoning hadden gekocht, konden we grotendeels zelf invulling geven aan de woning. We hebben met name veel geworsteld met de indeling van de begane grond en de zolder, maar zijn erg blij met hoe het is geworden. Dat blijft namelijk toch altijd lastig in te schatten vanaf een bouwtekening.”

binnenkijken warme nieuwbouwwoning - moderne badkamer

“We hebben we vanuit de bouw de badkamer iets vergroot, zodat we alles (bad, douche en dubbele wasbak) kwijt konden zonder dat het krap zou aanvoelen. De begane grond hebben we gesplitst in een woonkamer met open keuken en een speelkamer, die gescheiden wordt van de woonkamer met een stalen pui en een doorkijkhaard. Dit zorgt enerzijds voor een ruimtelijk gevoel, maar zorgt anderzijds voor veel warmte en sfeer.

Omdat we deze ruimte niet wilden gebruiken voor de eettafel, wat eigenlijk de meest logische keuze was, hebben we gekozen om het kookeiland iets meer de woonkamer in te
laten lopen en in de erker voor in de woning ruimte te creëren voor een eettafel. Zo hebben we echt onze eigen draai gegeven aan de indeling van ons nieuwbouwhuis.”

binnenkijken warme nieuwbouwwoning - leefkeuken - bar - grote zwarte keuken

De keuken is mijn favoriete ruimte in huis

“Favoriete ruimte is de keuken! We houden heel erg van lekker eten en borrelavondjes en hebben daarom een fijne ruime keuken met een kookeiland en aansluiting naar de woonkamer. Dankzij de erker is het licht en we hebben een stuk groen voor de woning waardoor je heerlijk naar buiten kijkt. De eethoek is precies geworden wat we hadden gehoopt en hierdoor hebben we ruimte overgehouden voor de speelkamer waar we ook héél blij mee zijn!”

“We (lees ik 😉 ) willen graag nog een badkamer op zolder en een nieuwe bank, verder is het meeste al gerealiseerd. We wonen echt in ons droomhuis!”

Ook zelf je droominterieur realiseren?

Bedankt dat we mochten binnenkijken, Rebecca! Wil jij ook je eigen droomhuis realiseren? Doe dan mee met één van onze cursussen. Leer online in 8 weken of in twee dagen op locatie alles over het maken van een interieurplan. Van moodboards tot het tekenen van een plattegrond en van kleuren kiezen tot verlichting. Zo kun jij daarna je eigen droominterieur realiseren! Ontdek alle cursussen.

Je eigen binnenkijker delen

Vond je deze binnenkijker leuk? We hebben er nog veel meer op ons LYI blog staan. Heb je bijvoorbeeld deze binnenkijkers al gezien:

Heb jij ook één van onze cursussen of de PRO opleiding van Build Your Interior Business gevolgd? We vinden het superleuk als we ook bij jou mogen binnenkijken. Stuur een mail naar info@loveyourinterior.nl met foto’s en wie weet verschijnt jouw binnenkijker binnenkort op ons blog.

Scroll naar top