Binnenkijken in het nieuwbouwhuis van Angelique

Yes, we mogen weer binnenkijken bij één van onze oud-cursisten. Dat vinden we zo leuk! Vandaag mogen we binnenkijken in het nieuwbouwhuis van Angelique. Zij volgde recent onze PRO Interieurstyling opleiding en heeft haar eigen interieurstyling business opgestart. We laten graag haar interieur zien!

binnenkijken nieuwbouwhuis - Angelique Buro AF

Even voorstellen

“Ik ben Angelique Franken, 49 jaar en samenwonend met mijn partner Maarten en onze dochter Bente van 11 jaar. Met elkaar wonen we in een nieuwbouwhuis in Apeldoorn. Ik heb gekozen voor de PRO Interieurstyling opleiding omdat ik hulp nodig had bij het professioneel opzetten van Buro AF! Hoe zet je de eerste stappen, waar moet je opletten. Maar misschien nog wel het belangrijkste, het kweken van vertrouwen in mezelf, in mijn kunnen en het waarmaken van een lang gekoesterde droom, voor mezelf beginnen als interieurstylist.”

binnenkijken nieuwbouwhuis Angelique - doorkijkje vanuit keuken naar woonkamer

binnenkijken nieuwbouwhuis - keukeneiland

Een mix van stijlen in het nieuwbouwhuis

“Mijn stijl is een beetje van alles, denk ik. Ik heb niet echt een bepaalde stijl. Ik hou van het mixen van verschillende stijlen en materialen. Ik volg zeker niet alle trends en probeer het maximale uit een ruimte te halen door het anders in te delen of persoonlijkheid aan een interieur toe te voegen met nieuwe, maar vooral oude spullen.”

binnenkijken nieuwbouwhuis - woonkamer

binnenkijken nieuwbouwhuis - keuken details

Veranderingen in het nieuwbouwhuis

“Tijd voor een bekentenis: ik mag graag veranderen in huis. Vorig jaar zomer 2020 zijn we verhuisd naar onze nieuwbouwwoning en in het afgelopen jaar heeft de bank al diverse keren op een andere plek gestaan, zijn de muren al een aantal keren geschilderd, zijn er accessoires verzet, of gepimpt en tapijten vervangen. Als er vrienden over de vloer komen, is er altijd wel iets wat er veranderd is.”

binnenkijken nieuwbouwhuis - eettafel

binnenkijken nieuwbouwhuis - eethoek

“Mijn favoriete plek is de eettafel, deze staat in het midden van de woonkamer en vanaf daar heb ik een heel fijn overzicht op de keuken, de woonkamer en de tuin. Ik mag hier graag met een kopje koffie zitten, om me heen kijken, genieten, borrelen met vrienden en een beetje wegdromen.”

binnenkijken nieuwbouwhuis - oude en nieuwe materialen

binnenkijken nieuwbouwhuis - woonaccessoires mixen

Ons interieur is nooit af

“Ik zou in het toilet nog van die oude Marokkaanse tegels willen. De muren zijn nu gestuukt en geschilderd, maar in de praktijk vind ik dit niet zo handig. Op de trap moet nog een loper en de zolder moet nog worden afgetimmerd. Ook onze slaapkamer kan nog een oppimpbeurtje gebruiken. Oja en de hal, die zou ik graag weer van een ander behangetje willen voorzien. Dus genoeg wensen op dat ene lijstje en dat vind ik ook leuk, zo blijft er altijd wat te veranderen en te stylen over in huis.”

binnenkijken nieuwbouwhuis - donkere keuken

Je dromen verwezenlijken

Inmiddels is Angelique begonnen met Buro AF. “Hoe tof is het als ik nu samen met de klant een plek mag creëren die helemaal bij hen past, waar ze herinneringen kunnen maken en waar ze tot rust komen.” Wil je Angelique volgen? Dat kan via Instagram, @buro_af.

Wil jij net als Angelique je dromen verwezenlijken en aan de slag met je eigen interieur én dat van anderen? Gaat jouw interieurvuurtje branden als je anderen mag helpen met hun interieur? Ontdek dan of onze PRO Interieurstyling opleiding iets voor jou is! In 6 maanden begeleiden wij jou naar het opzetten van een succesvolle interieurstyling business en zijn wij jouw coach om zelfverzekerd aan de slag te gaan. Daarnaast leren we jou alles over het vak en hoe jij een goed interieurontwerp maakt voor opdrachtgevers. Wil je liever eerst even kletsen of dit iets voor je is? Neem dan gerust contact met ons op.

binnenkijken nieuwbouwhuis - woonaccessoires combineren

Scroll naar top