Binnenkijken in de modern industriële woning van Bianca

Wij zijn dol op binnenkijken bij onze oud-cursisten! Vandaag mogen we binnenkijken in de modern industriële woning van  Bianca. Ze woont in een prachtig gerenoveerd schoolgebouw. Bianca volgde eerst de 8-weekse online interieurstyling cursus en werd zo blij van interieur, dat ze besloot daarna haar dromen waar te maken en de PRO interieurstyling opleiding te volgen. Benieuwd naar het interieur van Bianca? Kom dan snel binnenkijken in de modern industriële woning.

Even voorstellen

“Ik ben Bianca, 31 jaar en woon sinds eind 2017 in een gerenoveerd schoolgebouw in Midden-Nederland. Ik woon hier samen met mijn man en twee kinderen. Ik heb altijd een grote interesse gehad in interieur & fotografie. Sinds de verbouwingen van meerdere woningen, in zowel binnen- en buitenland, en meerdere internationale verhuizingen is dit op het gebied van interieurstyling alleen maar nog meer gegroeid.

Mede hierdoor heb ik ervoor gekozen om een opleiding (PRO interieurstyling opleiding bij Love Your Interior) tot interieurstylist te volgen om ook de dromen van anderen om te kunnen zetten in een concreet plan.”

binnenkijken modern industriële woning - Bianca Studio Djoy binnenkijken modern industriële woning - gerenoveerd schoolgebouw

Binnenkijken in een gerenoveerd schoolgebouw

“Mijn man groeide op naast dit pand en hij had zijn oog toen al hierop laten vallen. Toen we te horen kregen dat de gemeente het wilde verkopen, hebben we een bod gedaan dat gelukkig geaccepteerd werd. We hebben ervoor gekozen om het pand daarna helemaal terug te brengen naar de originele staat toen het als dorpsschool fungeerde.

Het is een uniek huis waarin we veel van de originele elementen hebben laten zitten, zoals de kap, de houten balken en het monumentale raam aan de zijkant van het pand. Deze oude elementen zorgen voor een mooi contrast met alle nieuwe elementen die je na de verbouwing terug kunt vinden.”

binnenkijken modern industriële woning - houten balken

binnenkijken modern industriële woning

Een mix van modern en industrieel

“In dit huis hebben wij een mix gemaakt van modern en industrieel. Het industriële vind je terug in de vloer, het zwevend betonnen blad bij de haard en de stalen elementen. We hebben in ons gehele huis een beton ciré vloer, deze loopt ook door in de zijkanten van het kookeiland en het blad zelf. Dit zorgt voor rust en eenheid met de rest van de ruimte. Het staal vind je terug in de deuren, de trapleuning en de balustrade op de vide. Het moderne vind je terug in de strakke lijnen, de grote elementen, de minimalistische decoratie en de toepassing van basiskleuren zoals zwart, wit en grijs.”

binnenkijken modern industriële woning - keuken

binnenkijken modern industriële woning - vide

Favoriete plek in de gerenoveerde woning

“We hebben meerdere favoriete plekjes in huis, maar om er dan een binnen te noemen is dat dan toch de zithoek, waar je heerlijk naar buiten kunt kijken en ook het mooiste zicht hebt op de gehele woning. Hier zitten we onder andere te werken, eten, spelletjes te spelen en gewoon lekker te hangen. Zodra de zomer aanbreekt zitten we ook erg graag in de achtertuin. Vanwege de relaxte Ibiza sfeer en ook omdat we hier onder de veranda nog lang buiten kunnen zitten.”

binnenkijken modern industriële woning - woonkamer binnenkijken modern industriële woning - Ibiza stijl tuin

Interieurdromen waarmaken: Studio Djoy

“Na het volgen van de 8-weekse interieurstyling cursus van Love Your Interior ,ben ik doorgegaan met het volgen van de PRO interieurstyling opleiding. Hieruit is mijn interieur- en fotografie studio opgericht genaamd Studio Djoy. Djoy staat voor happiness, het doen waar jij blij van wordt. Bij Studio Djoy uit zich dat in het adviseren, creëren en uitvoeren van een interieur wat bij de gewenste wensen, woonstijl en sfeer past. Het creëren en integreren van de keywords waar Studio Djoy voor staat o.a. puur, uniek, werelds, sfeer en balans.

Naast interieuradviezen helpt Studio Djoy graag in het meedenken en uitvoeren van een blijvende herinnering door middel van fotografie. Het vastleggen van jullie moment van nu, voor later. Je kunt me onder andere volgen via Instagram @studiodjoy of een kijkje nemen op mijn website www.studiodjoy.com.”

Deel je binnenkijker

Bedankt dat we mochten binnenkijken in jouw prachtige woning. Bianca! Heb jij ook één van onze cursussen en opleidingen gevolgd en jouw interieur een mooie twist gegeven? We vinden het superleuk als je jouw binnenkijker met ons deelt. Stuur een mailtje met foto’s naar info@loveyourinterior.nl en wie weet kijken we binnenkort bij jou binnen.

Scroll naar top