Terugblik op 2021: een intensief en bijzonder jaar

Het jaar is bijna voorbij, dus ik vond dit een goed moment om voor een terugblik 0p 2021. En alvast vooruit te blikken naar komend jaar! 2021 was een heel intensief, maar vooral bijzonder jaar voor Love Your Interior. Blik je samen met mij terug op 2021?

Een korte terugblik op 2021

Het nieuwe jaar begon met een nieuwe website. Altijd spannend wat iedereen ervan vindt! En jij wist ons (en de website) ook goed te vinden. Het afgelopen jaar mocht ik maar liefst 40 PRO Interieurstyling cursisten begeleiden, waarvan inmiddels meer dan de helft succesvol met hun eigen interieurstyling business is gestart. De overige cursisten zijn nog bezig met de laatste loodjes van de opleiding of zijn in november gestart. Verder in 2021:

  • hebben we 101 online cursisten mogen verwelkomen en mogen helpen met het realiseren van hun woondromen;
  • schreven we zo’n 42 inspiratie artikelen in het online magazine;
  • hebben we een aantal toffe gratis nieuwe downloads gemaakt, waaronder de schaalmeubelen;
  • lanceerden we de LYI inspiratie box voor bij de online cursus, met een 100 paginadik cursusboek en allemaal leuke, handige goodies erin. Deze is helaas momenteel uitverkocht, maar in 2022 komt hij weer terug;
  • gaven we de eerste online masterclass;
  • groeide ons team behoorlijk! We verwelkomden 3 stylistes die adviezen geven in de studio, daarnaast Vanessa op support en Anne en Joyce voor het verzorgen van alle online content en onze socials.

terugblik 2021 - cursisten begeleiden - interieurstyling cursussen & opleiding

Opening inspiratiestudio

Eén van de grotere projecten waar we dit jaar aan werkten, was onze inspiratiestudio in Wateringen. Deze openden we in oktober in samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis Wateringen. Het is dé plek waar onze LYI PRO stylisten interieuradvies geven en waar je terecht kunt voor interieurinspiratie, cursussen en trainingen.

De inspiratiestudio is nu al een groot succes. 3 van onze oud PRO cursisten verzorgen inmiddels als stylist interieuradviezen vanuit onze studio voor onze eigen klanten en de klanten van Woninginrichting-Aanhuis.

opening inspiratiestudio - terugblik 2021

Een vooruitblik naar 2022

Wat hebben we komend jaar in petto? Op de eerste plaats gaat er natuurlijk een grote verandering plaatsvinden. Dit jaar hebben we namelijk besloten dat we het allemaal een beetje anders gaan doen. Dat betekent dat Love Your Interior er een zusje bij heeft: Build Your Interior Business (BYIB).

De hele PRO tak op LYI gaat verhuizen naar BYIB. Ons doel is om eind januari de website van Build Your Interior Business te lanceren en vanaf dat moment zullen we van daaruit de PRO interieurstyling opleiding en het Next Level traject communiceren. Via BYIB gaan we in 2022 dan ook nieuwe interessante masterclasses verzorgen en daarnaast gaan we het Next Level traject aanpassen met een halfjaar traject.

Build Your Interior Business wordt dé plek om jouw interieurstyling business succesvol te maken! Of je nog maar net begint en wilt weten hoe je dit het beste aanpakt, of als je al een tijdje bezig bent en flink wilt doorgroeien.

Bij LYI gaan we bovendien in 2022 weer starten met de live cursus. Sterker nog; de eerste datum staat al gepland! Dit is de cursus waar het 6 jaar geleden allemaal mee is begonnen, ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’. De interieurcursus op locatie geven we in onze eigen inspiratiestudio. En nog leuker: dit keer geef ik ‘m niet, maar geef ik het woord aan onze LYI interieurstylist Sandra. Een leuke uitdaging voor haar!

In 2022 gaan we het LYI stylisten team ook verder uitbreiden en willen we de 8-weekse online interieurstylingcursus vernieuwen met nieuwe video’s en nieuwe content. We hebben dus genoeg plannen voor het nieuwe jaar en ik kijk er ontzettend naar uit om al deze dromen werkelijkheid te maken!

terugblik 2021 - vooruitblik 2022

Klaar voor 2022

Het is niet in woorden uit te drukken hoe trots en dankbaar ik ben voor wat we afgelopen jaar hebben neergezet en wat we het komende jaar nog in petto hebben! Interieurstyling en ontwerp is in mijn ogen het mooiste vak dat er is. Met je eigen creativiteit en passie mensen helpen met een fijne thuis is zo ontzettend leuk om te doen!

Daarnaast heb ik ook nog het voorrecht anderen te mogen leren hoe zij hetzelfde kunnen doen. Ik ben het afgelopen jaar getuige geweest van zulke mooie, persoonlijke ontwikkelingen, ups en downs, weerstand die overwonnen werd, zelfvertrouwen dat groeide, de eerste successen en trotse lanceringen van websites en inschrijvingen bij de KvK.

Tot zover mijn terugblik op 2021. Ik heb enorm veel zin in komend jaar en alles wat er komen gaat!

Liefs,

Mignon

Scroll naar top