Binnenkijken in het interieur van Pamela

LYI loves binnenkijkers! Vandaag mogen we binnenkijken in het prachtige interieur van Pamela en haar gezin. Leuk weetje; wij mochten Pamela met vandebuntinterieur.nl  helpen met een aantal Woodupp projecten in haar huis. We vinden het ontzettend leuk dat we nu dus hier op Love Your Interior een binnenkijker van haar mogen laten zien! Door alle warme kleuren en natuurlijke materialen straalt haar interieur eenheid en rust uit. Ben je benieuwd naar het interieur van Pamela? Kom gezellig binnenkijken!

Minimalistisch, rauw en warm interieur

“Mijn interieur is een combinatie van minimalistisch, rauw en warm. Ik hou van natuurlijke materialen – zoals hout en beton – afgewisseld met zwarte accenten, een bouclé stof en neutrale tinten voor een mooi contrast. Hier geldt ook de regel: less is more. Een pure en luxe afwerking, tevens uniek, is wat ik altijd probeer na te streven. Zo hebben wij Woodupp panelen in huis, kalkverf wanden, een zwarte keuken en staal verwerkt in ons interieur. Deze laatste twee zijn niet meer weg te denken uit een huidig interieur, maar door ze af te stijlen met unieke accessoires, wordt het toch een uniek geheel.”

binnenkijken interieur pamela

Interieurinspiratie & moodboards maken

“Ik raak enorm geïnspireerd door vele interieur accounts op Instagram en hou ervan designers te spreken om hun filosofie aan te horen en geïnspireerd te raken. Ook Pinterest levert mij vaak een flinke dosis inspiratie op. En hoe ik tot mijn uiteindelijke keuzes kom? Door moodboards te maken. In mijn hoofd ben ik continue bezig met plaatjes ‘maken’, om deze vervolgens verder vorm te geven in fysieke moodboards die ik per ruimte invul en inricht. Zo valt alles op z’n plek, heb ik het totaal plaatje helder voor ogen en kan ik van start gaan.”

“De meeste klussen pak ik thuis zelf op. Verven, stucen en/of elektra. ‘Just do it’ is mijn motto geworden en mocht het niet naar wens uitpakken, dan proberen we het gewoon weer opnieuw. Heerlijk is het om mijzelf op dit gebied uit te dagen. Gaandeweg heb ik een hoop (bij) geleerd.”

Rust in de woonkamer

“Mijn favoriete ruimte in huis is toch wel de woonkamer. De plek waar ik zen wordt en ik dagelijks geniet van al het moois om mij heen; neutrale tinten, kalkverf wanden, wood upp aan de wand, bouclé en teddy stoelen als ‘warme’ tegenhanger, unieke lampen en abstracte art aan de wand. Alles klopt hier en geeft rust. Vooral de houten wand is mijn beste aankoop ooit geweest en hebben we ook laten terugkomen in de rest van het huis voor een mooi samenhangend geheel. Deze houten wand geeft niet alleen warme sfeer, maar is tevens praktisch aangezien het akoestisch werkt. Een echte eye catcher in huis als je het mij vraagt.”

binnenkijken interieur pamela woodupp binnenkijken interieur pamela woodupp

“Mijn tip die ik het beste kan geven: less is more. Hoe minder je in een ruimte hebt staan, hoe mooier de meubels uitkomen en hoe meer rust en uitstraling het een interieur geeft. Volg je hart, dan zit je altijd goed.”

Wil je meer zien van Pamela? Volg dan haar inspirerende account op Instagram @pamdosal.

binnenkijken interieur pamela woonkamer details   

Jouw binnenkijker opsturen

Volgde jij recent of alweer een tijdje geleden één van onze opleidingen of cursussen? We vinden het superleuk als je jouw binnenkijker met ons wil delen! Stuur dan even een mailtje naar info@loveyourinterior.nl en wie weet kijken we binnenkort bij jou binnen.

Scroll naar top