PRO interieurstyling cursus

Ga jij in 2020/2021 jouw droomjob als Interieurstylist waarmaken?

Interieurstyling is HOT! De bladen staan vol met de meest prachtige interieurs, op tv komen de meest geweldige metamorfoses voorbij en jij denkt dan aan maar 1 ding; DAT WIL IK OOK KUNNEN!

Je krijgt altijd al complimenten over je eigen interieur en vrienden en collega’s vragen je regelmatig voor tips hoe zij het thuis net zo mooi kunnen krijgen als jij.

Je twijfelt er al heel lang over of je hier nu niet eindelijk iets meer mee wilt gaan doen…Maar waar moet je beginnen?

Nou hier dus! Met de PRO interieurstyling cursus gaan wij jou helpen eindelijk deze stap te maken. Of je het er gewoon bij wilt gaan doen naast je huidige job en/of activiteiten of misschien zelfs wel fulltime?

Nu kan je eindelijk de stap zetten om hier serieus mee aan de slag te gaan.

Met deze cursus leer je namelijk hoe je een goed plan kunt maken voor een opdrachtgever maar belangrijker nog hoe je ook aan de slag kunt gaan met je ‘eigen’ interieurstyling business!

Herken je jezelf hierin?

  • Je bent een echte interieur liefhebber!

  • Je vind het heel erg leuk om anderen daarmee te helpen!

  • Het is al heel lang je droom om als interieurstylist aan de slag te gaan.

  • Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen?

  • Je zou graag aan de hand genomen willen worden om dit serieus aan te pakken!

  • Je handen beginnen bij het idee al te jeuken!

  • Je het tijd vind om in 2020 je dromen waar te gaan maken!

21 november start de vernieuwde PRO interieurstyling cursus!

In 2020 middenin de lockdown hebben we de Pilot gehad van de eerste PRO interieurstyling cursus. Hierdoor moesten we noodgedwongen de cursus online verder voortzetten.

Maar dit heeft er wel voor gezorgd dat we nu een nog mooier en leerzamer (online) programma hebben kunnen maken welke start op 21 november 2020.

Ben je nieuwsgierig hoe het programma er voor 2020/2021 uit ziet? Hieronder vind je alle informatie:

Leuk nieuwtje, vanwege de gekke tijd waar we in leven met de tweede Lockdown hebben we besloten de vroegboek korting te blijven hanteren!

Heb je nog vragen? Maak dan gerust een geheel vrijblijvende afspraak voor een korte zoom sessie met Mignon. Op die manier kan je even rustig kennis maken en al je vragen aan haar stellen. Stuur daarvoor een mail naar info@loveyourinterior.nl