PRO interieurstyling opleiding

Ga jij jouw droombaan als Interieurstylist waarmaken?

Woonmagazines staan vol met de meest prachtige interieurs, op tv zie je de meest geweldige metamorfoses voorbijkomen en ook op social media kom je langs fantastische interieurs. Jij denkt op dat moment maar één ding: dat wil ik ook kunnen!

Je krijgt altijd complimenten van vrienden en familie over je eigen interieur en ze komen ook regelmatig bij jou voor tips om hun huis net zo mooi te krijgen. Je bent een echte interieurliefhebber en wordt er blij van als je anderen kunt helpen met hun interieur. Je twijfelt er al heel lang over of je iets met interieurstyling wil gaan doen…

Jij herkent jezelf hierin:

Met onze PRO interieurstyling opleiding gaan wij jou helpen eindelijk deze stap te maken. Het maakt niet uit of jij dit naast je huidige job en/of activiteiten gaat doen of dat je er jouw fulltimebaan van maakt. Met deze opleiding leer je hoe je een goed (interieur)plan kunt maken voor een opdrachtgever én – nog belangrijker – je leert hoe je aan de slag kunt gaan met je eigen interieurstyling business!

Dat is toch een droom die uitkomt?

We starten weer een nieuwe PRO interieurstyling opleiding op
20 januari 2022

De PRO interieurstyling opleiding is speciaal bedoeld voor jou als je méér wil dan alleen het inrichten van je eigen interieur. De opleiding is er voor jou als jij er al jaren van droomt om van jouw interieurpassie je werk te maken. Tijdens de PRO interieurstyling opleiding leer je onder andere:

  • Hoe je een goed interieurontwerp maakt en uitwerkt voor verschillende ruimtes in huis;
  • Wat er allemaal komt kijken bij het werken als interieurstylist;
  • Hoe je de kennis in de praktijk brengt, en;
  • Hoe je de eerste stappen zet in je interieurstyling business.

We gaan dus veel dieper dan alleen het werk als interieurstylist. We helpen je ook bij het starten van je eigen interieurstyling business en zijn jouw mentor om zelfverzekerd aan het werk te gaan. Wij helpen jou je dromen te verwezenlijken!

Info & programma

De PRO opleiding duurt 6 maanden. Je gaat aan de slag met verschillende modules in de online leeromgeving. In die modules vind je video’s en downloads. Elke twee weken is er een gezamenlijke Zoom-sessie met alle cursisten om de onderwerpen te behandelen. Ook krijg je elke maand een persoonlijke sparsessie met Mignon, op locatie in Den Haag of via Zoom. In de laatste maanden zijn er verschillende masterclasses en live inspiratiedagen voor extra kennis over interieur en het runnen van een business.

Ben je nieuwsgierig hoe het gehele programma eruit ziet? Hieronder vind je alle informatie in de sheets. Klik eventueel op de afbeelding om hem uit te vergroten.

Heb je liever even persoonlijk contact over al je vragen? Stuur gerust een mail naar info@loveyourinterior.nl voor het plannen van een vrijblijvende informatiesessie.

The details are not the details, they make the design

Een greep uit de deelnemers die inmiddels
voor zichzelf zijn gestart:

Bianca Neeskens

Studio Djoy

Mijanou De Kreek

Mijanou Interieur

Liza van Gelderen

Studio Sfeerbeheer

Sanne Wit

Interieur Wijfie

Anja van Bers

Unique Sfeer

Mara van der Oord

Mara Interieurstyling

Sandra
Sandra
Sans Doute Interieur
Lees verder
Ik ben heel blij dat ik de `Love Your Interior Pro` heb gedaan bij Mignon. Het heeft mij enorm in mijn kracht gezet. Mignon is een heel fijn in de omgang en er is alle ruimte voor je persoonlijke proces. Naast het vergroten van de vakkennis, leer je hoe je een professioneel interieurontwerp aanpakt en uitvoert. Daarnaast werk je desgewenst toe naar het opstarten van je bedrijf. In dit intensieve proces is Mignon echt een mentor, ze geeft je vertrouwen, vraagt door, denkt mee en geeft de duwtjes die je nodig hebt. Ik heb inmiddels mijn eerste opdrachten al afgerond en sta te popelen om verder aan de slag te gaan met mijn eigen bedrijf om heel veel mooie interieurs te gaan ontwerpen! Sandra van Houwelingen - Sans Doute Interieur
Mijanou
Mijanou
Mijanou Interieur
Lees verder
Ik heb bij Love Your Interior de Pro interieurstylist opleiding gedaan en vond hem top! Een aanrader. Veel geleerd over het vak maar ook over het opstarten van je eigen bedrijf. Goede begeleiding en je krijgt ook echt de ruimte om jezelf te zijn en te doen en vragen wat voor jou belangrijk is. De persoonlijke benadering en begeleiding heb ik als erg prettig ervaren. Mignon is een fijn en zeer enthousiast persoon om mee samen te werken maar is ook persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in je als mens en dat is erg fijn. Ze tilt je naar een hoger niveau en haalt het beste uit je naar boven. Dank je wel Mignon!
Sanne
Sanne
Interieur Wijfie
Lees verder
De PRO-cursus is voor mij een heel fijn begin geweest van het najagen van mijn droom. Dankzij Mignon, kan ik de beren die op de weg staan nu omhelzen en heeft zij mij op een persoonlijke manier gestuurd in lessen die op mijn pad kwamen. Zowel praktijkgericht en vaktechnische kennis die je gaat leren, is de investering het helemaal waard. Een AANRADER 3.0 dus! Ook na vergelijking met andere cursus aanbieders, kan ik achteraf zeggen dat ik hieruit de beste keuze in heb gemaakt.
Anja
Anja
Unique Sfeer
Lees verder
Super persoonlijke benadering in kleine groepjes. Gemoedelijke en professionele sfeer. Voor iedereen die overweegt om voor zichzelf te beginnen op Intertieurgebied, een aanrader. Mignon wijst je de weg en geeft je vertrouwen.
Liza
Liza
Studio Sfeerbeheer
Lees verder
De PRO interieur­styling cursus bij Mignon was echt precies wat ik zocht en nodig had. De juiste informatie op de juiste manier. Mignon is een echte professional met ontzettend veel kennis, die ze op zo'n persoonlijke en toegankelijke manier met je deelt. Met vele interessante masterclasses en voldoende persoonlijke begeleiding, word je meegenomen in de creatieve wereld van de interieur styling. Je voelt jezelf groeien tijdens deze intensieve, maar o zo leuke maanden. Mignon heeft mij geholpen een stap te zetten die ik eerder niet durfde. Ze geloofd in je, daagt je op een goede manier uit en geeft je de tijd en ruimte om je te ontplooien op je eigen tempo, zonder kritiek, maar met de juiste feedback, gebaseerd op jaren ervaring. Door de kleine groep cursisten, leer je elkaar kennen, leer en leef je met elkaar mee en ontstaan er echte vriendschappen. Bedankt Mignon voor je kennis, je vertrouwen en je warme persoonlijkheid!
Xenia
Xenia
Cosy & Chic
Lees verder
Following the Love Your Interior Pro course was a great experience. Not only did I get a lot of practical knowledge that helped me develop as an interior stylist and set up my own company, but I also had the chance to attend a series of very interesting and useful masterclasses. The course was very well-structured and professional. Mignon is a very enthusiastic and helpful teacher. I would highly recommend this course.
Previous
Next

Klaar om jouw droomjob als stylist waar te maken?

Meestgestelde vragen over de
PRO interieurstying cursus

Het is misschien niet een opleiding zoals je verwacht, met docenten en schoolbanken. Het is juist veel meer dan dat. Je leert alles over het vak interieurstyling van een professional die al jarenlang dit vak beoefent. Ook als ondernemer. En dit breng je direct in de praktijk. Je krijgt 6 maanden intensieve coaching en een mentor om naderhand zelfverzekerd aan de slag te gaan als interieurstylist.

Tijdens de opleiding leren we jou alles wat een interieurstylist doet. Van het maken van interieurontwerpen tot kleurencombinaties en van klanten werven tot het runnen van een succesvolle interieurstyling business. Je gaat tijdens de opleiding voor een echte opdrachtgever aan de slag, waardoor je alle kennis meteen in de praktijk kunt brengen. We beloven jou dat we er alles aan doen om je klaar te maken voor jouw droomjob als interieurstylist.

Uiteraard kunnen we deze beslissing niet voor jou maken. Maar stel jezelf eens voor: hoe gaaf is het als jij binnen nu en 6 maanden een succesvolle interieurstyling business runt? Waarom zou je daarmee willen wachten? Eén van onze favoriete quotes is "Start before you're ready." Als je ergens van droomt, ga het gewoon doen! We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen.

We kunnen ons voorstellen dat je deze droom misschien wel najaagt naast een drukke baan of je gezin. En dat je daardoor misschien niet weet of je er genoeg tijd voor hebt. Houd er rekening mee dat je ongeveer twee uurtjes per dag bezig bent met de opleiding. Als je elke dag die 2 uur ervoor inplant, dan blijf je altijd bij en blijft het behapbaar. Dan kun je het dus ook goed combineren.

We begrijpen dat je de investering spannend vindt. Daarom hebben we het allereerst mogelijk gemaakt om in termijnen te betalen. Dan investeer je elke twee maanden een lager bedrag, waardoor je tijd en ruimte hebt om geld opzij te zetten. Want: als je graag jouw dromen waar wil maken, gun het jezelf dan om deze investering te maken en niet langer te wachten! Wij weten zeker dat je 'm zo weer terug hebt verdiend met je succesvolle onderneming.

Partners:
Scroll naar top