Interview met LYI stylist Sanne

Sinds oktober geven we ook interieuradviezen aan jou via onze inspiratiestudio in Wateringen en is het team van Love Your Interior uitgebreid met enkele stylisten.  We kunnen ons goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent wie deze stylisten zijn.  Daarom is het vandaag tijd voor een interview met LYI stylist Sanne.

LYI Stylist Sanne

 

Vertel even kort iets over jezelf?

“Hoi! Ik ben Sanne Wit! Een Rotterdamse van 26 jaar. Mijn krullen en getinte huid heb ik te danken aan mijn Indisch/Afrikaanse opa van mijn vaders kant. Mijn karakter vooral mijn moeders kant. Ik ben óf een stuiterbal, óf je hebt niet in de gaten dat ik er ben. Zo’n alles-of-niets-figuur die vooral heel veel zin heeft in alles! Ik woon momenteel antikraak in een schoolpand van 100 jaar en ik heb verkering met de buurman. Naast dat ik van interieur houd, zie je mij altijd met een koptelefoon op lopen. Geen dag zonder muziek! Zelf speel ik gitaar, piano en blèr daar graag bij mee. Geef mij de zon, goed eten en gezelschap en ik ben mega gelukkig.”

Wat doe je precies voor werk?

“Dit jaar heeft mij de titel ‘interieurontwerper’ gebracht. Mignon is momenteel mijn grootste opdrachtgever. Voor haar maak ik voornamelijk de 3D-tekeningen en renders. Daarnaast ben ik een Love Your Interior Styliste en geef ik adviezen in de Love Your Interior inspiratiestudio bij Woninginrichting-Aanhuis in Wateringen. Hier ben ik veel te vinden om bezoekers interieuradvies te geven en start naar behoefte het project met de klant. Denk hierbij aan een kleurenplan, materialenplan, meubelplan, verlichtingsplan etc. Het realiseren van de uitwerking kunnen wij ook verzorgen, uiteraard in samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis.”

Hoe ben je gestart?

“Met de gedachte; ‘nu of nooit San!’. Voor de zoveelste keer werd mijn contract niet verlengd, omdat het bedrijf niet matcht met een ADHD’er. Ergens in mij was er altijd al een verlangen naar ruimtes een fijne sfeer geven en wist ik ook dat ik hier goed in was. Dus, ik vroeg een uitkering aan en ben als een gek aan de slag gegaan. Ik heb de PRO interieurstyling opleiding bij Mignon gedaan en dit allemaal plus de enorme gunfactor van Mignon, heeft ervoor gezorgd dat ik nu fulltime in een jaar ZZP’er ben. Heel simpel;  gewoon de dopamine pieken volgen!”

LYI Stylist Sanne

 

Wat vind je het leukste om te doen?

“Ik word heel gelukkig van een zooitje maken van alle stalen, kleuren en uitgetekende ideeën. Van rommelen word ik het creatiefst. Zodra hierdoor de ideeën oppoppen, kan het ontwerpen gaan beginnen. Dit gebeurt vooral in het programma Sketchup waar ik mee werk. MAAR…… renderen, is hele snelle dopamine! Soms doe ik even een dansje nadat ik weer wat nieuws heb gemaakt en geleerd.”

Heb je nog dromen voor de toekomst?

“Hoeveel wil je er hebben? Mijn grootste droom is in balans kunnen leven met mijn ADHD. Om op alle fronten goed voor mijzelf te kunnen zorgen, begint het mee. Dan wil ik verder heel graag ooit bijzondere panden of ruimtes ontwerpen/stylen. Maar daarnaast lijkt het mij ook mega tof om interieur te combineren met fysieke en mentale gezondheid. Denk hierbij aan materialen en kleuren gebruiken die onbewust helende of positieve werking hebben op de ruimtegebruiker. Als laatst droom ik ervan dat als geen één droom uit zou komen, dat ik dan tóch elke dag een blije meid mag zijn.”

Wil jij graag kennis maken met LYI Stylist Sanne voor een interieuradvies of heb je een specifieke vraag aan haar? Je kunt gemakkelijk een afspraak met Sanne inplannen voor in onze inspiratiestudio. Dan kan ze jou meteen voorzien van een passend interieuradvies!

Ben je ook benieuwd naar de founder van Love Your Interior? Laatst interviewden we Mignon. Je leest het interview met Mignon hier.

Scroll naar top