8 weekse online interieurstyling Cursus

Maak in 8 weken tijd jouw eigen interieurplan met onze online interieurstylingcursus

Iedereen heeft behoefte aan een fijne plek om zich heen. Het is belangrijk dat jij je er prettig en thuis voelt. Je huis is een plek waar je kunt ontspannen, waar je tijd doorbrengt met je familie en vrienden en waar je echt jezelf kunt zijn.

Ga jij binnenkort verhuizen? Of droom je van een compleet nieuw interieur? Je wilt natuurlijk wel een interieur dat helemaal bij jou en je wensen past. Je twijfelt of je een interieurstylist of interieurontwerper moet inschakelen om je daarbij te helpen. Maar eigenlijk weet je ook: je vindt het veel leuker om het zelf te doen! 

Dus struin je social media en woonbladen af voor inspiratie, maar je vindt het lastig om al die ideeën te vertalen naar je eigen interieur. Je kunt wel hulp gebruiken bij het maken van de beste indeling, het kiezen van de juiste kleuren voor de wanden en de styling.

Je herkent jezelf ook in deze punten:

Dan is de 8-weekse online interieurcursus “Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan” echt speciaal voor jou! Leer in 8 weken tijd alles over het maken van moodboards, de indeling van een ruimte, kleuren, verlichting en styling, zodat jij jouw huis kan omtoveren tot je droomhuis!

Het leukste van de cursus: je kunt starten wanneer je wil!

Creëer jouw droominterieur

Wij vinden het superleuk dat we jou mogen helpen om je droominterieur te realiseren! Het is onze missie om jou te inspireren je (woon)dromen waar te maken!

Het allerbelangrijkste in je interieur is balans en samenhang. Het gaat niet om trends of een specifieke interieurstijl – het gaat om jou! Je leert hoe je jouw persoonlijke smaak en wensen naar een samenhangend plan vertaalt. En hoe je ervoor zorgt dat ook de smaak van jouw partner of huisgenoten in het interieur terugkomen. We kijken ook naar vragen als ‘passen je huidige meubelen dan nog wel?’ en ‘waar begin je als je gaat verbouwen?’.

Tijdens de online cursus interieurstyling helpen we jou om antwoord te krijgen op deze vragen en hoe je deze vertaalt naar jouw eigen interieurplan. Je leert onder andere:

  • Plattegronden maken;
  • Alles over de werking van kleur en het maken van een kleurenplan;
  • Verlichtingsplannen maken, en;
  • Hoe je dit en meer vertaalt naar een interieurplan.

Het resultaat is een prachtig gestylede woning!

Modules, lesprogramma
& info

De online interieurstyling cursus duurt 8 weken. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module in de online leeromgeving. Daarin vind je video’s, downloads en opdrachten. Je blijft altijd toegang houden tot deze modules en video’s. Zo kun je er op je eigen tempo doorheen of nog even terugkijken als dit nodig is. 

Ook krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep waarin je al je vragen kunt stellen en live inspiratiesessies en tips worden gedeeld. Je kunt er ook voor kiezen om de VIP online interieurstyling cursus te volgen. Dan krijg je vier keer een 1-op-1 Zoom-sessie met ons om feedback te vragen op je interieurplan.

Benieuwd naar het lesprogramma van de interieurcursus? In onderstaande afbeeldingen geven we je meer informatie. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor al jouw vragen!

Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ik heb er zoveel aan gehad!

Rated 5 out of 5
september 2, 2021

Ik heb er zoveel aan gehad en vond het zo leuk om te doen. Nu alles gaan uitwerken!

Marloes

Antwoord van Love Your Interior

Leuk om te horen! Succes met de uitwerking 🙂

Top!

Rated 5 out of 5
juni 17, 2021

Dankjewel Mignon voor deze leuke online cursus! Ik heb er echt megaveel aan gehad. Nu stapje voor stapje alles in de praktijk gaan brengen 🙂

Anne

Antwoord van Love Your Interior

Dankjewel voor je review. Veel plezier met het realiseren van je plannen!

Aanrader!

Rated 5 out of 5
juni 16, 2021

Zeer veel geleerd van deze cursus. Ik zou hem zeker aanraden!

Maarten

Antwoord van Love Your Interior

Dankjewel!

Schrijf een review

Style is a way to say who you are without having to speak.

Basis Cursus

Prijs € 97,-
8 weekse cursus

VIP Cursus

Prijs € 197,-
8 weekse cursus inclusief 4 Zoom sessies van 30 min.

NIEUW! Je kunt vanaf nu ook onze interieurbox vol met inspiratie en een heel tof cursusboek bestellen! In de box vind je onder andere, het 96 pagina dikke cursusboek, kleurenwaaiers, stofstalen, kaarsen en heel veel verrassende goodies. Een feestje om uit te pakken!

Scroll naar top