8 weekse online interieurstyling Cursus

Maak in 8 weken tijd jouw eigen interieurplan met onze online interieurstylingcursus

Is jouw droom een nieuw Interieur? Een Interieur dat bij jou en je wensen past? Dan kan je natuurlijk een interieurstylist of interieurontwerper inschakelen om je daarbij te helpen! Maar wat misschien nog wel leuker is, om het zelf te doen!

Struin jij uren het internet af naar inspiratie maar vind je het lastig al die ideeën te vertalen naar je eigen interieur? En kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de beste indeling, de juist kleuren voor je wanden en de styling?

Speciaal daarvoor hebben we de online cursus “Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan” ontwikkeld.

Leer in 8 weken alles over het maken van moodboards, styling, kleur, indeling en verlichting.

Het leuke van deze cursus is dat jij kan starten wanneer jij wil. 

Daarnaast blijf je altijd toegang houden tot alle modules en de video’s zodat je er eventueel ook wat langer over kunt doen of wanneer nodig even terug kunt kijken.

Herken jij jezelf hierin?

Iedereen heeft behoefte aan een fijne plek om zich heen, of dit nu je huis of je werkplek is dat maakt niet zoveel uit. Belangrijk is dat je je er prettig en thuis voelt. Je huis moet een plek zijn waar je kunt ontspannen, waar je tijd doorbrengt met je familie en vrienden en waar je echt jezelf kunt zijn.

Hoe leuk is het dat we jou daarmee mogen helpen om dat te realiseren!

Het allerbelangrijkste in je Interieur is balans en samenhang. Het gaat niet om trends of een specifieke interieurstijl, het gaat om jou! Hoe vertaal je nou jouw persoonlijke smaak en misschien die van je partner of huisgenoten naar jouw of jullie Interieur? Hoe pas je al je wensen in een samenhangend plan? Passen je huidige meubelen nog wel? Misschien wil je wel verbouwen om meer ruimte te creëren maar waar moet je dan aan denken?

Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je je Interieur wilt gaan aanpakken. Tijdens de cursus helpen we jou om antwoord te krijgen op deze vragen.

Modules, lesprogramma
& info

Style is a way to say who you are without having to speak.

Basis Cursus

Prijs € 97,-
8 weekse cursus

VIP Cursus

Prijs € 197,-
8 weekse cursus inclusief 4 Zoom sessies van 30 min.

NIEUW! Je kunt nu ook de LYI inspiratie box los erbij bestellen. Check de volgende link voor alle info >>>>

LOVE YOUR INTERIOR INSPIRATIE BOX 

Scroll naar top