Stephanie Klockenbrink
Stephanie Klockenbrink
Woonkamerontwerp, Slaapkamerontwerp, Kinderkamerontwerp, Badkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Verlichtingsadvies, Stylingsadvies
Hotel Chique, Exotisch, Tijdloos, Kleurrijk
Noord-Holland

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in regio Purmerend? Love Your Interior Stylist Stephanie staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleuren op de muur of een complete make-over, Stephanie helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

“Mijn naam is Stephanie en ik ben een groot liefhebber van kleur, alles interieur en het combineren van verschillende structuren en materialen. Ik maak er een missie van om kleuren combinaties te maken die spannend, stijlvol, persoonlijk en een tikkeltje gewaagd zijn. ‘Life is to short to have a dull interior’, daarom wil ik je inspireren om out of the box te denken. Wees niet bang om voor kleur te kiezen en maak jouw huis helemaal persoonlijk en de plek waar jij tot rust komt, het gezellig is en iedereen zich welkom voelt. Een huis met een ziel.”

Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is.

“Door het stellen van de juiste vragen en aandachtig te luisteren creeër ik samen met jou het interieur waar je van droomt. Jouw wensen staan hierin voorop en vormen de basis voor een plek waar je nooit meer weg wilt!”

Interieuradvies regio Purmerend

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in regio Purmerend. Love Your Interior Stylist Stephanie staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Stephanie

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Stephanie zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top