Ilse
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Badkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Verlichtingsadvies, Stylingsadvies, Maatwerk Ontwerp
Landelijk, Modern, Industrieel, Vintage, Scandinavisch, Botanisch, Tijdloos, Kleurrijk
Gelderland

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Arnhem? Love Your Interior Stylist Ilse staat voor je klaar om jouw woondromen waar te maken. Of je nu een nieuwbouwhuis koopt, gaat verbouwen of je huidige woning wilt restylen, Ilse helpt je graag met alle aspecten van het interieur.

Ilse Derks is al sinds 2011 werkzaam als interieurontwerper en styliste, met een passie voor interieur en planten. Ze is ook actief als fotostylist en heeft een scherp oog voor detail. Ilse komt graag bij je thuis om samen te kijken waar ze jou kan ondersteunen. Door jouw voorkeuren en wensen te leren kennen, kan ze een creatief ontwerp maken dat jouw interieur transformeert tot een comfortabele en persoonlijke leefomgeving.

Ilse geniet ervan om vernieuwende elementen toe te voegen aan het interieur, zodat jouw persoonlijkheid kan stralen. Ze zorgt er altijd voor dat jij je thuis voelt in je eigen woonomgeving. Hierbij maakt ze gebruik van zowel bestaande als nieuwe elementen, om zo een harmonieuze en unieke sfeer te creëren.

Of je nu behoefte hebt aan een compleet interieurontwerp of slechts enkele adviezen nodig hebt, met Ilse’s expertise maakt ze jou gelukkig, blij en warm met een interieur dat perfect aansluit bij jouw woonstijl. Samen met Ilse ga je op ontdekkingsreis naar jouw ideale leefomgeving.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in de regio Arnhem. Love Your Interior Stylist Ilse staat voor je klaar om jouw interieurwensen te vervullen.

Studioderks.nl

Contactformulier Ilse

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Ilse zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top