LYI Stylist Marieke van Leeuwen
Marieke van Leeuwen
Woonkamerontwerp, Keukenontwerp, Slaapkamerontwerp, Kleuradvies, Indelingsadvies, Verlichtingsadvies, Maatwerk Ontwerp, Zakelijke ruimtes
Landelijk, Modern, Industrieel, Japandi, Scandinavisch, Hotel Chique, Tijdloos, Kleurrijk
Noord-Brabant

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in Rosmalen en omgeving? Love Your Interior Stylist Marieke staat voor je klaar om jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleuren op de muur of een complete make-over, Marieke helpt je graag met een passend en persoonlijk interieuradvies.

Ik werk vanuit het principe dat je huis een reflectie van jezelf is. Van wie jij bent. Geen showroom dus maar een plek waar jij en je gezin je het prettigst voelt. Mijn interieuradvies is daarom ook gericht op het samenbrengen van de juiste sfeer en de items waar je mooie herinneringen aan hebt. 

Laat je verrassen door haar gebruik van kleur en materiaal, creatieve ideeën en goede sfeermakers. Ze gaat verder dan alleen het esthetische aspect en zorgt ervoor dat jouw interieur ook functioneel en praktisch is.

“Om je een goed beeld te geven van het ontwerp maak ik naast een 2D ook 3D visualisaties. Met mijn expertise help ik je niet alleen met het creëren van een fijn thuis maar behoed ik je ook voor het maken verkeerde keuzes. En dat bespaart jou tijd en geld maar geeft je vooral rust.”

Interieuradvies regio Rosmalen

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor professioneel interieuradvies in Rosmalen en omgeving. Love Your Interior Stylist Marieke staat voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kan helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Contactformulier Marieke

Na het invullen van dit formulier neemt LYI stylist Marieke zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een kennismaking-afspraak.

Portfolio

Scroll naar top