Nog meer inspiratie voor op de wand!

Nog meer inspiratie voor op de wand!

Een tijdje terug schreven we er hier al over, de Stylepads van Dock Four!

Een geweldig systeem om je wand een enorme make over te geven, niet alleen decoratief maar ook nog eens functioneel! Dus deze mocht ook zeker niet ontbreken in ons rijtje met tips voor mooie decoratie op de wand.

Het leuke van de stylepads is dat ze ook eenvoudig te vervangen en aan te passen zijn.

Kies je bijvoorbeeld voor een accentkleurtje of een mooie afbeelding en wil je over een tijdje toch liever eens wat anders dan kan je een paneel makkelijk vervangen, zonder een compleet nieuwe wand aan te moeten schaffen. Ideaal dus voor de mensen die een beetje van veranderen houden.

Via de website van Dock Four kan je zelf je eigen wand samenstellen maar bij vtwonen hebben ze ook een handige selectie gemaakt van kant en klare paketten!

We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

Wil je wat leuks doen met je werkplek? Dan is dit natuurlijk superleuk! Een handige klok, plek voor je memo’s en kaarten en een leuk kleuraccent!

Heb je een kale wand in je keuken? Hiermee heb je een handig rekje voor je theedoeken en pannenlappen maar ook plek om je favorieten recepten te bewaren en leuke kaarten op te hangen!

Mijn persoonlijke favoriet! Heb je een eetbank in je eetkamer? Dan is het heel gaaf daarachter een wand te creëren met op de onderste rij handige rugkussens zodat het een fijne plek word om te zitten!

Je vind het handige vtwonen overzicht hier >>>>>> 

Toch liever zelf aan de slag met het samenstellen van jouw Stylepad wand maar vind je het lastig? Wij kunnen je helpen. Maak gerust een afspraak met een van de stylisten >>>>

Scroll naar top