Nog meer inspiratie voor op de wand

Nog meer inspiratie voor op de wand! Een tijdje terug schreven we er hier al over: de Stylepads van Dock Four! Een geweldig systeem om je wand een enorme make-over te geven. Ze zijn niet alleen decoratief, maar ook nog eens functioneel. Dus de Stylepads mogen zeker niet ontbreken in ons rijtje met tips voor mooie decoratie op de wand.

Inspiratie voor op de muur

Het leuke van de Stylepads is dat ze ook eenvoudig te vervangen en aan te passen zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een accentkleurtje of een mooie afbeelding en wil je over een tijdje toch liever eens wat anders, dan kun je een paneel makkelijk vervangen. Zonder een compleet nieuwe wand aan te moeten schaffen. Ideaal dus voor de mensen die een beetje van veranderen houden. Via de website van Dock Four kun je zelf je eigen wand samenstellen.

We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

inspiratie voor op de wand

Wil je wat leuks doen met je werkplek of thuiskantoor? Dan is deze samenstelling natuurlijk superleuk! Hij bevat Stylepads met een handige klok, plek voor je memo’s en kaarten en een leuk kleuraccent. Zo kun jij al je belangrijke (werk)taken onthouden en je werktijd goed in de gaten houden.

inspiratie voor op de wand

Heb je een kale wand in je keuken? Met deze variant van de Stylepads heb je een handig rekje voor je theedoeken en pannenlappen. Ook bevat deze samenstelling plek om je favoriete recepten te bewaren en leuke kaarten op te hangen.

inspiratie voor op de wand

Mijn persoonlijke favoriet! Heb je een eetbank in je eetkamer? Dan is het heel gaaf daarachter een wand te creëren met op de onderste rij handige rugkussens, zodat het een fijne plek wordt om te zitten.

Wil jij graag Stylepads op de muur, maar vind je het lastig om een mooie samenstelling te maken? Wij helpen je graag. Maak gerust een afspraak met één van de LYI stylisten in onze eigen inspiratiestudio.

Wil je nog meer inspiratie voor wanddecoratie? We deelden ook al:

Scroll naar top