Een IXXI aan de muur

Kort geleden zijn we een zoektocht gestart naar mooie wanddecoratie voor ons nieuwe huis. Onze zoektocht naar iets moois voor op de wand gaat verder met IXXI wanddecoratie. Wat het is en waarom we een IXXI aan de muur zo leuk vinden? Dat vertellen we graag!

Een IXXI aan de wand

IXXI is inmiddels behoorlijk populair, ik ben er zelf ook super enthousiast over! De mogelijkheden zijn eindeloos, het is betaalbaar en heel eenvoudig te monteren op de muur – zonder gaten te hoeven boren. Ideaal! Ook in een heel aantal interieurstyling projecten hebben al voor IXXI gekozen en veel van onze (oud) cursisten hebben er ook eentje in huis hangen.

Wat maakt een IXXI aan de muur dan zo leuk? Het is denk ik echt de combinatie van de mooie afbeeldingen waaruit je kunt kiezen, het feit dat je jouw IXXI zelf kunt samenstellen en dat het net even anders is dan bijvoorbeeld een canvas doek. IXXI’s zijn namelijk een soort van kunststof tegeltjes die je aan elkaar bevestigd. Elk tegeltje heeft een deel van de print erop gedrukt en samen vormen alle tegeltjes de foto. Ik vind het zelf het mooiste om met IXXI ook echt voor groot formaat te kiezen, een mooie eyecatcher!

IXXI wanddecoratie inspiratie

Hieronder zie je enkele IXXI’s bij onze projecten en cursisten.

IXXI aan de muur

IXXI aan de muur

IXXI aan de muur

Het leuke van IXXI vind ik ook de samenwerking met het Rijksmuseum. Zo haal je gemakkelijk een ‘schilderij’ uit het museum in huis. Niet zo gek dat afbeeldingen van het Rijksmuseum momenteel erg populair zijn. Het mooie van een IXXI met dit soort afbeeldingen en kleuren is dat je hierdoor eenvoudig kunt combineren met kleuren in je accessoires.

Op de website van IXXI kun je zelf heel makkelijk aan de slag met je eigen afbeeldingen en heb je een overzicht van alle afbeeldingen die ze hebben. Zo kun je altijd iets passends voor jouw interieur vinden! Heb jij ook een mooie IXXI thuis? Laat het ons dan weten via Instagram, we zijn heel benieuwd!

Wil je nog meer wanddecoratie inspiratie? Lees dan ook deze artikelen:

Scroll naar top