Eens iets anders dan anders…

In mijn zoektocht naar mooie wanddecoratie voor ons nieuwe huis (er zijn heel wat muren die iets tofs mogen hebben) werd ik ook enthousiast van de Magnetische muurstickers en behang van Groovy Magnets.

Wat ontzettend leuk en origineel!

En het behang is natuurlijk super handig. Je hebt tegenwoordig magnetische verf maar hoe handig is het als je het gewoon met behang kan doen.

Ik ben zelf wel echt dol op prints en mooie afbeeldingen dus mijn favoriet is echt wel de Majestic Crane.

Het leuke hiervan is ook dat deze rond is, een mooie afwisseling in een veelal rechthoekig interieur! Wil je je interieur een beetje spannend houden dan is het namelijk mooier om rechte vormen en organische vormen met elkaar te mixen.

Wat ook erg leuk is om een wand op je kantoor of op de kinderkamer te beplakken met magnetisch krijtbord behang. Leuk om notities aan op te hangen, foto’s en om mooie quotes op te schrijven.

 

Wil je echt even iets anders dan anders? Dan is er ook behang met een grafische print. Dit past uiteraard fantastisch in een Scandinavisch of Modern interieur!

Voor mij zeker de overweging waard om bijvoorbeeld de Majestic Crane te gaan aanschaffen! Deze zou echt fantastisch staan op de wand in onze eetkamer boven het dressoir!

Nieuwsgierig wat het uiteindelijk gaat worden? Mijn zoektocht is nog niet ten einde maar ik ga zeker het eindresultaat met je delen!

Houd dus ons online magazine en onze Facebook pagina in de gaten!

Scroll naar top