Wanddecoratie: eens iets anders dan anders…

In ons nieuwe huis zijn er heel veel muren waar iets tofs op mag komen. Daarom ben ik een zoektocht begonnen naar unieke wanddecoratie. In mijn zoektocht naar mooie wanddecoratie voor ons nieuwe huis, werd ik enthousiast van de Magnetische muurstickers en het behang van Groovy Magnets.

Unieke wanddecoratie: magnetische muurstickers & behang

Wat ontzettend leuk en origineel zijn het magnetische behang en de muurstickers. Je hebt tegenwoordig al magnetische verf, maar het is nog veel makkelijker en handiger om het met behang te doen. Zelf ben ik (Mignon) wel echt dol op prints en mooie afbeeldingen, dus mijn favoriet is echt wel de Majestic Crane.

unieke wanddecoratie

Het leuke van deze muursticker is dat deze rond is. Dit zorgt voor een mooie afwisseling in een veelal rechthoekig interieur! Wil je je interieur een beetje spannend houden, dan is het namelijk mooier om rechte vormen en organische vormen met elkaar te mixen.

Ook leuk: een wand op je kantoor beplakken met magnetisch krijtbord behang. Leuk om notities en foto’s aan op te hangen en om mooie quotes op te schrijven. Of natuurlijk extra leuk op de kinderkamer, waar de kids lekker creatief kunnen krijten.

unieke wanddecoratie Groovy Magnets

Magnetisch behang met grafische prints

Wil je echt even iets anders dan anders? Dan heeft Groovy Magnets ook behang met een grafische print. Dit past uiteraard fantastisch in een Scandinavisch of Modern interieur. Of kies voor een van de dierenprints voor aan de muur.

unieke wanddecoratie Groovy Magnets

Ik overweeg zeker om Majestic Crane aan te schaffen. Deze zou echt fantastisch staan op de wand in onze eetkamer, boven het dressoir. Nieuwsgierig wat het uiteindelijk gaat worden? Mijn zoektocht is nog niet ten einde, maar ik ga het eindresultaat zeker met je delen! Houd dus ons online magazine, onze Instagram en onze Facebook pagina in de gaten!

Scroll naar top