Manden aan de muur

Het kan je niet ontgaan zijn dat het gebruik van manden momenteel enorm populair is. Je kunt het ook wel een trend noemen! En wij snappen wel waarom. Deze vorm van wanddecoratie zorgt voor veel sfeer in huis. We vertellen er graag meer over.

Bohemian wanddecoratie

Manden zijn allereerst functioneel. Je kunt er dingen in opbergen, maar ze zijn ook heel decoratief. Een mooie manier om iets op te bergen. Maar aan de wand zijn ze extra leuk en decoratief. Je creëert met de manden aan de muur een warm en natuurlijk effect. Het past daarom ook heel mooi als jij een Bohemian sfeer in huis wilt creëren.

Verschillende manden aan de muur

Zelf zijn wij fan van deze trend. Een ontzettend leuk idee dat ik (Mignon) zeker ga onthouden in de zoektocht naar leuke wanddecoratie voor ons nieuwe huis. Het leukste is om verschillende manden gebruiken. Dat geeft een sfeervol geheel en creëert contrast en diepte. Bij veel verschillende webshops kun je manden vinden in alle soorten en maten. Houd er alleen rekening mee dat ze niet te diep zijn. Anders steken ze te ver uit.

Ook leuk: verzamel tijdens je vakantie manden en neem ze mee naar huis. Zo voeg je er elke keer eentje toe en wordt je verzameling steeds groter, maar heeft het ook nog een heel mooi en persoonlijk verhaal.

Leuke webshops waar je mooie manden kunt vinden zijn onder andere vtwonen, Basic Label, Leen Bakker en Dille & Kamille. Maar het is misschien nog leuker om te gaan kijken bij leuke conceptstores en wereldwinkels, omdat daar de keuze veelal veel groter is!

Hieronder delen we nog wat inspiratie.

manden aan de muur
bron: Pintrerest

 

manden aan de muur
Bron: Pinterest

 

manden aan de muur
Bron: Pinterest

Wat vind jij van manden aan de muur?

Scroll naar top