Dock Four Stylepads

Ken jij de Dock Four Stylepads al? Misschien heb je ze al voorbij zien komen in verschillende woonbladen of op tv bij vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’? Zo niet, dan moet je zeker even verder lezen! Met de Stylepads van Dock Four kun je namelijk een geweldige functionele en decoratieve wand creëren in je elke ruimte in huis. We vertellen je alles over de Dock Four Stylepads.

Dock Four Stylepads - wanddecoratie inspiratie

Stylepads van Dock Four

De Stylepads zijn ontzettend tof. Je kunt namelijk je wand een complete make-over geven en ze tegelijkertijd functioneel inzetten. Je hebt keuze uit heel veel verschillende materialen, kleuren en functionals die je zelf naar smaak en wens kunt samenstellen. Is de akoestiek niet goed in je huis? Dan bieden de Stylepads ook uitkomst, want ze kunnen ook de akoestiek in je huis verbeteren!

Dock Four Stylepads - wanddecoratie inspiratie

Makkelijk te veranderen wanddecoratie

Wat ook handig is, is dat je de wand ook tussendoor naar je zin kunt wijzigen. Je kunt altijd een nieuwe Stylepad toevoegen of de complete wand zelfs uitbreiden! Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en daarom zijn groot fan! En wij niet alleen, want inmiddels hebben een aantal van onze klanten en cursisten ook al een wand samengesteld.

Stylepads wand creëren

Wil je thuis ook een wand met de Stylepads, maar weet je niet zo goed hoe je hem het beste kunt samenstellen? Zodat hij mooi in je interieur past? Kom dan gerust langs in onze inspiratiestudio in Wateringen! Daar hebben we diverse Stylepads hangen en onze stylisten geven je met liefde advies voor het samenstellen van jouw eigen Stylepads wand. Plan hier gemakkelijk een afspraak met één van onze stylisten.

Scroll naar top