Dock Four Stylepads

Ken jij de Dock Four Stylepads al?

Misschien heb je ze al voorbij zien komen in de bladen of op tv bij vtwonen weer verliefd op je huis?

Zo niet dan moet je zeker even verder lezen!

Met de Stylepads van Dock Four kan je een geweldige functionele en decoratieve wand creëren in je woonkamer, keuken, werkkamer, hal, kinderkamer, eigenlijk overal wel!

Je hebt keuze uit heel veel verschillende materialen, kleuren en functionals die je zelf naar smaak en wens kunt samenstellen. Is de akoestiek niet goed in je huis? Dan bieden de Stylepads ook uitkomst want de Stylepads kunnen ook de akoestiek in je huis verbeteren!

Wat ook handig is, is dat je de wand ook tussendoor naar je zin kunt wijzigen. Je kunt altijd een nieuwe stylepad toevoegen of de complete wand zelfs uitbreiden! Eindeloze mogelijkheden en wij zijn fan! En wij niet alleen want een aantal van onze klanten en cursisten hebben ook al een wand samengesteld!

Wil je zelf eigenlijk ook al wel een tijdje een Stylepad wand maar weet je niet zo goed hoe je hem het beste kunt samenstellen zodat die mooi in je interieur past? Een ideale mogelijkheid om dit tijdens een speeddate aan een van de stylisten te vragen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!

 

Advies nodig? Plan een speeddate met een van de stylisten!

Scroll naar top