Maak kennis met LYI interieurstylist Manon

Sinds de opening van de LYI inspiratiestudio in Wateringen groeit het aantal LYI interieurstylisten hard. Daarom willen we je vandaag graag kennis laten maken met LYI interieurstylist Manon. Manon’s stijl: een spannende mix van verschillende materialen en texturen.

LYI stylist Manon

Vertel even kort iets over jezelf?

“Hi, mijn naam is Manon en woon samen met mijn man, dochtertje en hond in Vlaardingen.
In mijn vrije tijd zou ik eigenlijk iets meer moeten sporten, maar dat is niet een van mijn favoriete bezigheden. Ik houd mij liever bezig met interieur gerelateerde dingen. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om door fijne steden te struinen en inspiratie op te doen maar ben ook graag rondom huis. Er ligt een hele stapel fijne boeken op mij te wachten, maar uiteindelijk ontspan ik mijzelf meestal met een fijne serie op Netflix of kan mijzelf ook wel verliezen in het scrollen op Instagram. Het leuke hiervan is dat ik daardoor veel kennis opbouw van veel verschillende accounts en wat ze te bieden hebben en dit regelmatig inzet om mensen te verbinden.”

Wat doe je precies voor werk?

“Van jongs af aan loopt mijn liefde voor interieur als een rode draad door mijn leven. Zo heb ik zo’n 20 jaar geleden mijn opleiding aan het Hout & Meubilering College afgerond, waarna ik als etaleur aan de slag ben gegaan. Aansluitend heb ik een zeer lange periode in de horeca gewerkt. Naarmate ik ouder werd, vond ik veel plezier in mijn huidige baan. Hierin geef ik de horecabranche advies op het gebied van tafelaankleding en denk ik mee in hun concepten voor maatwerk tafelaankleding. Een hele leuke job en ik ken hierdoor ook heel veel leuke adressen van de fijnste horecazaken!”

Hoe ben je gestart?

“Helaas belandde ik afgelopen jaar in een burn-out. Een bijzondere en leerzame ervaring kan ik je vertellen met een heel positief resultaat. Mijn burn-out zorgde er namelijk voor mijn hart te volgen en in overleg met de psychologe startte ik de geweldige Pro Interieurstyling opleiding van Mignon. De opleiding rond ik in juni af en dan mag ik mijzelf een interieurontwerper noemen, steeds een stapje dichterbij, kom ik bij mijn droom die ik jarenlang op een zijspoor heb gezet.

En weet je wat helemaal te gek is! Ik ben op dit moment al als LYI interieurstylist aan de slag, waar ik interieuradviezen geef in de Love Your Interior inspiratiestudio bij Woninginrichting-Aanhuis in Wateringen.”

Wat vind je het leukste om te doen?

“Ik vind het heel erg prettig om mensen het naar hun zin te maken en een adviserende rol te hebben. Hoe fijn is het om woonwensen van mensen, die er zelf niet uitkomen, om te kunnen zetten naar realiteit en hen een plek te kunnen bieden waar ze zichzelf thuis zullen voelen.

Als creatieveling is het heerlijk om aan de slag te gaan met moodboards, kleuren, materialen
en ideeën te visualiseren.”

Heb je nog dromen voor de toekomst?

“Als ik droom over de toekomst dan zie ik het voor me dat ik ooit mijn eigen werkplek heb om de woondromen/wensen van mijn klanten te realiseren. En natuurlijk dat ik dit in goede gezondheid en met de juiste balans mijn leven kan blijven leven!”

Wil jij graag kennis maken met LYI interieurstylist Manon voor een interieuradvies of heb je een specifieke vraag aan haar? Je kunt gemakkelijk een afspraak met Manon inplannen voor in onze inspiratiestudio. Dan kan ze jou meteen voorzien van een passend interieuradvies!

Ben je ook benieuwd naar de founder van Love Your Interior? Laatst interviewden we Mignon. Je leest het interview met Mignon hier.

Scroll naar top