Iedereen zou een vloerlamp moeten hebben!

Iedereen zou een vloerlamp moeten hebben! Ja echt waar en dan bedoel ik niet een staande vloerlamp zoals de meeste mensen hem kennen maar echt een lamp die laag op de grond staat, dus op de vloer.

Waarom dan zal je je afvragen? Omdat het enorm veel sfeer geeft.

Tijdens onze cursus “Realiseer je woondroom, maak je eigen Interieurplan’ besteden we ook altijd een module aandacht aan het maken van een verlichtingsplan. In de regel heeft iedereen bijna altijd te weinig verlichting en de verlichting bijna altijd op eenzelfde hoogte, of alles vanaf het plafond naar beneden of alles op tafelhoogte. Juist daarin moet je een mooie mix maken en dan vooral de vloer niet vergeten!

Zeker als je ergens een donker hoekje hebt kan je die mooi uitlichten wat enorm veel diepte creëert of gebruik een vloerlamp om een mooie plant of meubelstuk van onderen uit te lichten!

Ik heb voor jou een aantal gave vloerlampen op een rijtje gezet.

Een vloerlamp die heel hoog op mijn eigen verlanglijstje staat is de HK Living Wicker lamp

 

Wil je juist een beetje een stoere industriële uitstraling dan is de Zuiver Concrete UP lamp wel heel erg geschikt!

 

En voor de papa’s en de mama’s met kleine kindjes is het ook heel handig om een vloerlamp te gebruiken op de baby en kinderkamer. Op die manier creëer je heel handig indirect licht wanneer je ‘s nachts even naar je kleintje moet. En laten ze nou hiervoor ook hele leuke lampen hebben zoals deze Nijntje XL!

 

 

En hou je juist wat meer van design? Dan heeft het merk Menu een hele mooie lamp in hun collectie. De On The Edge vloerlamp. Deze lamp past mooi in een Scandinavisch interieur, maar ook in modern en retro staat hij heel erg gaaf!

Voor iedereen is dus eigenlijk wel een mooie vloerlamp te vinden en je zult versteld staan van hoeveel sfeer dat gaat geven aan je interieur!

Scroll naar top