Interieur workshop in onze studio

Tijdens deze ‘live’ workshop in onze studio ga je aan de slag met een plan voor jouw interieur! We gaan een moodboard maken om de juiste sfeer te bepalen voor jouw interieur en we helpen je met de juiste keuzes voor kleuren en materialen. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een concreet plan voor jouw interieur!

Tijdens deze interieur workshop word je begeleid door Mignon van de Bunt, founder van Love Your Interior en al meer dan 17 jaar werkzaam als interieurstylist en ontwerper.

Ze gaat je tijdens deze gezellige dag voorzien van alle tips en trucs die jij nodig hebt om een persoonlijk en sfeervol interieur te creëren.

De workshop vind plaats in onze sfeervolle studio ‘The Interior Hub’ in Scheveningen/Den Haag.

Uiteraard word je voorzien van een heerlijke lunch, koffie-thee en drankjes en ga je na afloop naar huis met een leuke Goodiebag.

Leuk weetje! De studio is op loopafstand van het strand en de haven. Onze tip is dus om na afloop niet meteen naar huis te gaan!

Meld je aan voor de interieur workshop

In maart en april staan er verschillende workshops gepland. Wil je er graag bij zijn?

Meld je dan hieronder aan voor een van de beschikbare datums en wie weet tot snel!

Beschikbare datums

Datum: Zaterdag 16 maart
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Locatie: The Interior Hub, Kranenburgweg 180H, Den Haag
Prijs: 97,00 per persoon

Datum: Zaterdag 13 april
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Locatie: The Interior Hub, Kranenburgweg 180H, Den Haag
Prijs: 97,00 per persoon

Een heerlijke lunch, koffie-thee en drankjes zijn inbegrepen.
Heb je allergieën laat het ons dan even weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.
De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur.

Dit zeiden andere deelnemers over onze cursussen en workshops:

Karin
Karin
Sint-Oedenrode
Lees verder
Wij zijn begonnen met het bouwen van een Brabants boerderijtje.Voor mij was het super fijn om in deze begin fase van de bouw al te starten met de inspirerende cursus van Mignon, zodat ik de opgedane kennis op tijd kan toepassen. Bedankt Mignon!
Linda
Linda
Coevorden
Lees verder
Ik heb de cursus gedaan en ons woonkamer is super geworden….zeker de moeite waard en de investering heb je er zo weer uit…
Anouk
Anouk
Duiven
Lees verder
Ik heb de cursus ontzettend leuk ervaren op de gave locatie van Blend. Een relaxte en ongedwongen sfeer. Ondanks mijn verwachtingen had ik aan alle vier de lessen evenveel. Van moodbord tot kleurenplan, en zelfs het verlichtingsplan wat tegen mijn verwachtingen in ging!
Marieke
Marieke
Elst
Lees verder
Vind je het ook zo lastig om een bepaalde stijl toe te passen in je interieur en weet je niet hoe en waar te beginnen? Volg dan zeker de cursus bij Mignon! Goede adviezen, begrijpbare theorie en leuke praktijk opdrachten zorgen ervoor dat je na je cursus vol zelfvertrouwen aan de slag kunt!
Annelies
Annelies
Gouda
Lees verder
Gisteren de allerlaatste avond gehad van de cursus! Wat heb ik veel geleerd! Mignon maakt je enthousiast en zorgt ervoor dat je er ook zelf mee aan de slag gaat! Pluspunt vind ik dat ze ook durft aan te geven op het moment dat ze vind dat iets minder geschikt is. Ik weet nu veel meer wat voor invloed kleur en licht heeft op je interieur! Nu maar snel in de praktijk gaan brengen!
Renate
Renate
Arnhem
Lees verder
Gezelligheid, vak kennis en een super creatieve omgeving. (cursus locatie Blend) Een inspirerende cursus waarbij ik mijn grootste verandering leerde kennen. Je interieur inrichten door middel van gevoel en niet alleen door te denken wat klopt of mooi is.
Linda
Linda
Den Haag
Lees verder
Ons plan was op onze zolder te gaan verbouwen, maar waar en hoe begin je? Ik weet wat ik leuk vind maar om alles samen te laten komen vind ik nogal een uitdaging. Het leuke vind ik dat ik samen met een professionele stylist een compleet interieur plan heb gemaak! Samen met een vriendin hiervoor ingeschreven. Was voor mij win, win, win, win! Leuke avonden, compleet interieur plan na afloop, zelf gedaan en professioneel advies! Het plan ligt er en de realisatie is nu in volle gang! Kan deze cursus alleen maar meer dan aanbevelen!
Sjoukje
Sjoukje
Dinxperlo
Lees verder
Vandaag een hele interessante, leerzame en gezellige cursus interieurstyling gehad bij Wooncafé LEF met Mignon van Love your interior en Kris#. Veel bruikbare tips gekregen waar ik zeker mee aan de slag ga!!
Carola
Carola
Groenlo
Lees verder
De love youre interior cursus was inspirerend en leerzaam! Gewoon erg leuk om zo tijdens 4 lesavonden goede tips, trucs te leren en om je eigen woonstijl te ontdekken en toe te passen. Ik vond het top! Een aanrader
Danielle
Danielle
Duiven
Lees verder
De LYI interieur cursus, is een inspirerende en leerzame cursus. Hoe leuk om 'out of the box' je eigen interieurplan te maken in 4 weken tijd. Dit alles onder deskundige begeleiding in een ontspannen sfeer. Ik zeg: doen!
Scroll naar top