Binnenkijken in een te gek vintage industrieel interieur

Vorig jaar mochten we al binnenkijken in dit te gekke vintage industriële interieur van Ellen. Het leuke is dat we toen eigenlijk nog niet eens alle mooie plaatjes hebben laten zien! Ellen was één van de eerste deelnemers van de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen Interieurplan’ en heeft een hele mooie eigen persoonlijke vintage industriële stijl. Vandaag kijken we dus nog eens binnen in een vintage industrieel interieur.

Een vintage industrieel interieur

 

vintage industrieel interieur

 

Ellen heeft een leuke oude houten eettafel met zwarte verf een geheel eigen nieuwe look gegeven. De industriële stoeltjes, het vintage kleed en de industriële lamp maken het geheel heel erg mooi af. Het merk Dutchbone heeft mooie betaalbare vintage karpetten in de collectie. Kies bijvoorbeeld voor het formaat 170 x 240, want dat past mooi onder een tafel.

 

In de woonkamer heeft Ellen een prachtige oude wandkast staan. Daar staat onder andere haar verzameling blikken in. Voor deze kast staat de stoere industriële loveseat Rodeo van BePureHome.

vintage industrieel interieur

Wat je heel mooi ziet in het interieur van Ellen is dat ze overal heel bewust gekozen heeft om de gebruikte kleuren en materialen steeds terug te laten komen. Het zwart en het leer, in de woonkamer en keuken hangt onder andere dezelfde lamp. Hiermee creëert ze een hele mooie eenheid door de gehele ruimte. Ook heeft ze een geweldige passende eyecatcher gekozen in de vorm van deze IXXI van de crying boy. Fantastisch vinden wij ook deze stoelen van Dutchbone die bestaan uit een mix van hout en leer.

vintage industrieel interieur

Verzameling accessoires en kunst

 

Wist je dat verzamelingen juist het mooist tot hun recht komen tegen een donkere wand? Hier kun je dat zo mooi zien. Ellen heeft een hele verzameling oude lijstjes en aardewerk. Doordat ze tegen de donkere wand geplaatst zijn, komen ze geweldig tot hun recht en blijft het beeld toch mooi rustig.

Wij zijn in ieder geval fan van het interieur van Ellen. Supertof dat we mochten binnenkijken, Ellen.

Je eigen droominterieur maken

Wil jij ook zelf aan de slag met je interieur, zoals Ellen? Dan is onze 8-weekse online interieurstyling cursus iets voor jou! In 8 weken leer je een interieurplan maken, zodat je jouw droominterieur kunt realiseren.

Fotografie: Linda Eibrink

Scroll naar top