Een te gek vintage industrieel interieur!

Vorig jaar mocht we al binnenkijken in dit te gekke vintage industriële interieur van Ellen.

Het leuke is dat we toen eigenlijk nog niet eens alle mooie plaatjes hebben laten zien!

Ellen was een van de eerste deelnemers van de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen Interieurplan’ en heeft een hele mooie eigen persoonlijke vintage industriële stijl.

Ellen heeft een leuke oude houten eettafel met zwarte verf een geheel eigen nieuwe look gegeven. De industriele stoeltjes, het vintage kleed en de industriële lamp maken het geheel heel erg mooi af.

Vergelijkbare stoeltjes zoals deze zijn de Woood Jet eetkamerstoelen 

Het merk Dutchbone heeft mooie betaalbare vintage karpetten in de collectie zoals het kleed Ravi. Door zijn ideale afmeting van 170 x 240 past deze mooi onder een tafel.

In de woonkamer heeft ze een prachtige oude wandkast staan met onder andere haar verzameling blikken.

Voor deze kast de mooie stoere industriële loveseat Rodeo van Bepurehome.

Wat je heel mooi ziet in het interieur van Ellen is dat ze overal heel bewust gekozen heeft om de gebruikte kleuren en materialen steeds weer terug te laten komen. Het zwart, het leer, in de woonkamer en keuken hangt onder andere dezelfde lamp. Hiermee creëert ze heel mooi de eenheid door de gehele ruimte.

Ook heeft ze een geweldige passende erecatcher gekozen in de vorm van deze IXXI van de crying boy

Fantastisch zijn ook deze stoelen van Dutch Bone met een mix van hout en leer!

 

Wist je dat verzamelingen juist het mooist tot hun recht komen tegen een donkere wand? Hier is dat zo mooi te zien. Ellen heeft een hele verzameling oude lijstjes en aardewerk. Doordat ze tegen de donkere wand geplaatst zijn komen ze geweldig mooi tot hun recht en blijft het beeld toch mooi rustig!

Wij zijn in ieder geval fan!

 

Fotografie: Linda Eibrink

Scroll naar top