Graham & Brown Kleur van het Jaar 2022 Breathe

Elk najaar kondigt Graham & Brown, de Britse behang- en verfspecialist, zijn ‘behang van het jaar’ en ‘kleur van het jaar’ aan. Met een blik op de toekomst en hun expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, heeft de interne ontwerpstudio van Graham & Brown ervoor gekozen om rust en verjonging in huis te brengen. De kleur van het jaar 2022 Breathe weerspiegelt aandacht voor de natuur, zelfzorg, reflectie en de optimistische kijk op de toekomst. We vertellen er graag meer over.

graham & brown kleur van het jaar 2022 Breathe

Graham & Brown kleur van het jaar 2022

De Graham & Brown kleur van het jaar 2022 is een echte verademing. Breathe is een rustgevend zachtblauw, perfect om kalme en vredige ruimtes te creëren en dat is precies wat we het komende jaar nodig hebben. Zeker vanwege de huidige situatie. Breathe is donker genoeg om kleur en diepte toe te voegen, maar licht genoeg om verfrissend te blijven in je interieur.

Kleur van het jaar Breathe combineren

Deze rustige, middenblauwe tint kan overal in huis worden gebruikt. Combineer hem met fris wit en koel grijs voor een luchtig gevoel of probeer hem te combineren met dieper blauw voor een sfeervolle ambiance. Combineer de kleur van het jaar Breathe bijvoorbeeld ook met het Graham & Brown behang van het jaar: Restore en de andere kleurtinten uit het palet van Graham & Brown dat past bij de nieuwe collectie.

Zoals alle Graham & Brown verf is Breathe op waterbasis, geurloos en VOC-arm. Dit resulteert in minder dampen en een milieuvriendelijker product. De verfblikken zijn volledig recyclebaar en er zijn geen dierproeven betrokken bij de producten van Graham & Brown. Mooi meegenomen bij het kiezen van de kleur voor in jouw huis!

graham & brown kleur van het jaar 2022 Breathe

Andere trendkleuren voor op de muur

Naast Graham & Brown lanceerden ook andere verfmerken een kleur van het jaar 2022. Ontdek bijvoorbeeld de Histor kleur van het jaar Olive Sprig of de Flexa kleur van het jaar Bright Skies.

Interieur draait veel om de trends, zowel in woonstijlen als in kleurgebruik. Wil je weten hoe deze interieurtrends ontstaan? Daar schreven we eerder ook al een artikel over. Lees hier over het ontstaan van interieurtrends.

Wat vind jij van de Graham & Brown kleur van het jaar 2022 Breathe?

Scroll naar top