Histor Kleur van het Jaar 2022: Olive Sprig

Net als Flexa en Graham & Brown heeft Histor dit jaar ook weer een trendkleur gekozen. De trendkleur van 2022 is Histor Olive Sprig. Deze grijsgroene kleur staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Olive Sprig is een ontspannende en verleidelijke kleur die elke ruimte opfrist. We vertellen graag meer over de Histor Kleur van het Jaar 2022.

Histor Kleur van het Jaar 2022 Olive Sprig

Histor Kleur van het Jaar 2022

Net als Flexa laat Histor zich inspireren op de afgelopen periode. Na alle lockdowns en maatregelen zijn we meer dan ooit toe aan een natuurlijke omgeving en persoonlijk contact. Tijdens de pandemie waren we voor een groot deel thuis. Daardoor groeide de wens om de natuur naar binnen te halen. Dat zien we ook terug in de interieurtrends. Histor Olive Sprig is dan ook een kleur die daar perfect bij aansluit.

Olive Sprig is een natuurlijke kleur, die ook nog eens een positieve, uitstraling heeft. De tint verwijst naar de olijftak die staat voor vrede, harmonie en hoop. De flexibele grijsgroen van Olive Sprig staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is een ontspannende en verleidelijke kleur die elke ruimte opvrolijkt.

Histor Kleur van het Jaar 2022 Olive Sprig

Histor Olive Sprig combineren

Het subtiele groen van de Histor Kleur van het Jaar 2022 gaat goed samen met natuurlijke materialen, authentieke elementen en meubels met gebogen vormen. Olive Sprig staat prachtig bij messingaccenten en houttinten, bijvoorbeeld in de keuken. Ook kan de kleur helpen bij het creëren van een oase van rust in de slaapkamer. En wat te denken van een combinatie met een royale fluweelgroene bank in de woonkamer of met planten in verschillende tinten groen. Kortom, een kleur waarmee je alle kanten op kunt! Meer informatie over Histor Olive Sprig vind je op de website van Histor.

Histor kleurenpaletten

Daarnaast presenteerde Histor drie kleurpaletten die aansluiten bij de huidige trends en die Histor Olive Sprig versterken. Het gaat om de kleurpaletten Introspective, Inspired en Invaluable.

Histor kleurenpalet 2022 introspective

Introspective is een zacht en intiem inspiratiepalet die het rustgevende effect van Olive Sprig verder versterkt. De perfecte kleuren om kalmte en rust te creëren in het interieur en van jouw huis een thuis te maken. Introspective wordt gekenmerkt door pastelkleuren en neutrale kleuren.

Histor kleurenpalet 2022 inspired

De kleuren uit het Inspired palet stralen vrolijkheid en optimisme uit. Niks moet, alles mag en met creatieve combinaties richt jij jouw huis in met humor en lef.

Histor kleurenpalet 2022 invaluable

Het Invaluable inspiratiepalet is een gedurfd palet dat wordt gekenmerkt door een combinatie van natuurlijke en historische invloeden. ​Het palet is opgebouwd uit warme aardse tinten en donkere kleuren.

Al met al zijn de Histor Kleur van het Jaar 2022 Olive Sprig en bijbehorende Histor kleurpaletten de perfecte kleurtrend voor 2022. We zijn benieuwd wat jij van de Histor kleur vindt! En welke kleur jouw voorkeur heeft: de kleur van Histor, Flexa of Graham & Brown. Laten je ons dit weten via Instagram?

Scroll naar top