Geslaagde opening LYI inspiratiestudio!

Heb jij het al voorbij zien komen? Onze LYI inspiratiestudio is geopend! Dit deden we door een superleuke meeting met onder andere de aanwezige PRO-stylisten en cursisten. Tijdens een Q&A vertelden we alles over de studio en de toekomstige plannen. We heten je graag welkom in onze inspiratiestudio!

Love Your Interior inspiratiestudio

Onze inspiratiestudio is gevestigd boven Woninginrichting-Aanhuis in Wateringen en is een co-creatie tussen deze Woninginrichting-Aanhuis en Love Your Interior.

In de studio geven stylistes van Love Your Interior interieuradvies aan de klanten van Woninginrichting-Aanhuis en aan klanten onze eigen klanten. Deze adviezen variëren van kleur- en stylingadviezen tot aan de complete inrichting van de woning. Zelfs met de optie tot het realiseren daarvan. Door de fijne samenwerking tussen Woninginrichting-Aanhuis en Love Your Interior kunnen we een compleet aanbod bieden aan mensen die op zoek zijn naar inspiratie, hulp en de inrichting van hun huis. Voor zowel de klant als ons fijn!

Volg interessante cursussen en trainingen

Maar onze studio is er niet alleen voor interieurinspiratie en -advies. De studio is meer! In de LYI inspiratiestudio gaan we namelijk ook cursussen en trainingen verzorgen. Enerzijds voor de PRO’s (de mensen die graag meer willen dan alleen het inrichten van hun eigen interieur) en anderzijds voor consumenten die op zoek zijn naar inspiratie.

Ook kunnen de LYI PRO stylisten in de studio terecht met hun toekomstige klanten. De studio is zo ingericht dat je op verschillende plekken kunt werken en rustig overleg kunt hebben. De studio krijgt dus een heel belangrijke functie voor Love Your Interior en we zijn dan ook supertrots op wat we daar gerealiseerd hebben!

Interieurinspiratie voor jouw woning

In de studio kun je heel veel inspiratie vinden, maar daarnaast zijn er ook een aantal partners van Love Your Interior vertegenwoordigd. Je vindt er onder andere een complete kleurenwand van Vestingh Paint, een modulaire bank van 4×6 Sofa, de Stylepads van Dock Four, DIY design furniture van Stulpr, alle stalen en materialen van onder andere Deco Legno en Cosentino en ook zijn alle producten (o.a. lattenwanden en sierlijsten) van Van de Bunt Interieur in de studio vertegenwoordigd.

De komende weken zijn we nog even bezig om de laatste puntjes op de i te zetten wat betreft de inrichting (we hadden helaas te maken met wat leverproblemen), maar mocht je nieuwsgierig zijn of even gezellig langs willen komen dan ben je van harte welkom!

We zien je graag in onze LYI inspiratiestudio!

opening inspiratiestudio interieur

opening inspiratiestudio interieur

opening inspiratiestudio interieur

Deze foto’s zijn gemaakt door PRO-cursist Mirella van Stoer Design

Scroll naar top