Eijffinger Artifact behangcollectie

Eijffinger doet het opnieuw: ze creëren een prachtige, nieuwe behangcollectie. De behangcollectie Artifact is artisanaal, authenthiek en artistiek. We vertellen graag meer over deze unieke behangcollectie Eijffinger Artifact.

Eijffinger Artifact: prachtige behangcollectie

Beleef puur vakmanschap uit alle windstreken. Artifact laat eigentijds handwerk en eerlijke materialen samensmelten tot vormen en patronen die je doen denken aan kunst.

Artifact is een gelaagde collectie met een rustiek randje, subtiel minimalistisch en tegelijkertijd eindeloos intrigerend. Met natuurlijke materialen als uitgangspunt wordt de collectie door mensenhanden bewerkt. Warme ondertonen van zuivere leem, krachtige klei en ruwe jute worden schitterend gecombineerd met sculpturale vormen en fijne grafische lijnen.

Met geharkte grindpatronen van geperste stipjes in klei waan je je in een Japanse Zentuin. Een groots robuust dessin, met een knipoog naar etnische motieven, is gedrukt met ruwe inkt op een textiel structuur. Ook zijn er abstracte driehoeken en een geometrisch dessin tegen een geraffineerde, glanzende achtergrond. Of kies voor zacht gestreepte golven vol diepte, met een licht kleurverloop. Een gelaagde uni met een grove tweed textiel look maakt de serie compleet. Het kleurenpalet is ingetogen en vol natuurlijke kleuren, van linnen, beige en camel tot sage, aards terra, taupe, kaki, indigo, bosgroen en nieuw zwart.

Fascinerend zijn ook de wallpowers met de optische diepte van een klei-reliëf, een sierlijk meanderende lijn op een grof geschilderde ondergrond en een opvallend meerkleurig abstract dessin.

De Eijffinger Artifact behangcollectie blijft steeds boeien, is eindeloos te combineren en altijd in balans. De collectie sluit perfect aan bij liefhebbers van onder andere de Scandinavische woonstijl.

Laat je hieronder inspireren door de prachtige behangcollectie.

eijffinger artifact

eijffinger artifact

eijffinger artifact

Scroll naar top