Flexa Kleur van het Jaar 2O24: Sweet Embrace

Na nog een aantal heerlijke zomerse dagen, komt de herfst nu steeds dichterbij. En dat betekent dat dit het perfecte moment is voor alle verf- en behangmerken om de kleur van het jaar te presenteren. Uiteraard was Flexa dit jaar ook weer van de partij. En dit jaar is kleur Sweet Embrace de kleur van het jaar 2024 geworden. In deze blog vertellen wij jou meer over de kleur Sweet Embrace van Flexa.

Flexa kleur van het jaar 2024

Waar is de kleur Sweet Embrace op gebaseerd?

De kleur Sweet Embrace is gebaseerd op het drukke leven en de rust waarnaar we graag verlangen. Een eigen plek waar we ons thuis voelen in deze hectische wereld. De kleur Sweet Embrace van het verfmerk Flexa brengt het gevoel van stabiliteit, rust en vriendelijkheid bij jou in huis. Of dat nou in de keuken is waar iedereen samen komt, in een creatieve werkruimte of in een sfeervolle slaapkamer. Sweet Embrace kan je op heel veel verschillende manieren toepassen.

Flexa kleur van het jaar 2024

Flexa Kleur van het Jaar 2O24

De naam zegt het eigenlijk al Sweet Embrace staat voor een verfijnde, optimistische en zachte kleur. Die warmte, kalmte, vriendelijk- en vrolijkheid uitstraalt. Elke variant biedt een andere manier om een plek te creëren waar je je volledig thuis voelt. Of zoals Flexa zelf zegt: ‘Een vrolijk kleurverhaal’. Sweet Embrace is een geweldige basiskleur om mee te beginnen en om vervolgens met veel andere tinten te kunnen combineren. De kleur verandert van tint bij verschillende soorten licht en is daardoor subtiel en verfijnd.

Flexa kleur van het jaar 2024

Sweet Embrace combineren

De Flexa kleur van het jaar 2024 is heel gemakkelijk te combineren in verschillende ruimtes. Van woon- en slaapkamer tot keuken en werkruimte. Sweet Embrace is te combineren met drie toffe aanvullende paletten die je helpen bij het creëren van een plek waar jij je echt thuis voelt. De kleur is perfect te combineren met zachte pastel tinten, maar ook een warmere tint past hier perfect bij. Wil je het graag over een andere boeg gooien? Dan matcht een licht blauwe tint ook prachtig. Zo creëer je een speels effect.

Flexa kleur van het jaar 2024

Andere trendkleuren

Fan geworden van de kleur van het jaar 2024? Wij zetten vorige Flexa trendkleuren van afgelopen jaren ook nog even op een rij voor je.

Afgelopen jaren waren onderstaande kleuren de kleuren van het jaar:

Wil je meer kleur inspiratie? Bezoek dan de website van Flexa of houd onze interieurinspiratie pagina en Social media accounts in de gaten voor meer!

Scroll naar top