Creëer jouw droominterieur met onze 8-weekse online interieurcursus

Zodra jij weet dat je gaat verhuizen, heb je zin om aan de slag te gaan met je interieur. Of jij voelt dat je toe bent aan vernieuwing in je bestaande interieur. Een opfrisser. Je bent al druk bezig met sfeerbeelden verzamelen op Pinterest en brengt regelmatig een bezoekje aan de bouwmarkt om de nieuwste kleur- en materialen stalen te scoren. Jij bent er klaar voor om je interieur aan te pakken. Maar hoe doe je dat goed? We delen ons geheim!

online interieurcursus - love your interior - interieurplan maken

Een interieurplan maken

Je interieur zou een fijne plek moeten zijn. Een plek waar jij jezelf kunt zijn, waar je tijd besteed met je dierbaren en waar je het beste uit jezelf kunt halen. Dat kan alleen als jouw interieur écht klopt. Dat hij volledig past bij jouw wensen en stijl.

Om jouw wensen en stijl in kaart te brengen, is het daarom goed om een interieurplan te maken. Daarin zet je onder andere jouw unieke woonstijl neer, bepaal je met plattegronden de juiste indeling en weet je precies welke kleuren, materialen en verlichting je gaat toepassen in je nieuwe interieur. Wat zet je dan precies in een interieurplan? Daar helpen we je graag bij.

De Love Your Interior online interieurstyling cursus

Speciaal voor de interieurliefhebber die écht goed aan de slag wilt met haar interieur, hebben we de 8-weekse online interieurstyling cursus gemaakt. In 8 weken leer je door middel van video’s, downloads en opdrachten alles over het maken van moodboards, de indeling van een ruimte, kleuren, verlichting en styling, zodat jij jouw huis kunt omtoveren tot je droomhuis.

Het allerbelangrijkste in je interieur is balans en samenhang. Wij vinden dat het niet gaat om het volgen van de laatste trends of één specifieke woonstijl. Het gaat om jou! In de online interieurcursus leer je hoe je jouw persoonlijke smaak en wensen naar een samenhangend plan vertaalt. En ook hoe je ervoor zorgt dat de smaak van jouw partner of huisgenoten in het interieur terugkomen, zodat jullie allemaal een fijne plek hebben.

online interieurcursus - love your interior - interieurplan maken

Dit leer je in de online interieurcursus

De 8-weekse online interieurstyling cursus is opgedeeld in verschillende modules. Elke module leert jou een nieuw onderdeel om van jouw interieur iets moois te maken. Dit zijn enkele modules uit de online interieurcursus:

Hoe maak je een plattegrond?

In deze module leren we jou alles over het maken van een plattegrond. We beginnen met tekenen op schaal en werken toe naar het bepalen van de juiste indeling van de ruimte die jij gaat aanpakken.

Een kleurenplan maken

Kleur doet zoveel voor je interieur! Daarom is het van belang om kleuren te kiezen waar jij blij van wordt, maar die óók passen bij jouw interieur. Wist je namelijk dat lichtinval ook effect heeft op de uitwerking van een kleur? Daar leren we jou dus ook alles over.

Hoe kun je de ruimte het beste stylen

Zodra je de kleuren, materialen en indeling hebt bepaald, duiken we dieper in op de exacte styling van je interieur. Hoe maak je het gezellig? Hoe zorg je dat jouw interieur de juiste sfeer en persoonlijkheid krijgt? Dat leer je in deze module!

Aan de slag!

En dat is nog maar een klein deel van alles wat je leert in de 8-weekse online interieurstyling cursus. Niet alleen ideaal om je nieuwe droominterieur te bepalen, maar ook ontzettend leuk en leerzaam om te volgen. Het leukste van de cursus: je kunt starten wanneer je wilt en je houdt altijd toegang! Zo kun je ‘m in je eigen tempo volgen. Wil je meedoen? Ontdek hier alles of meld je meteen aan!

Scroll naar top