Binnenkijken bij Gonnie: pastelkleuren in huis

We mogen vandaag binnenkijken bij onze ‘oud’ cursist Gonnie. Gonnie volgde onze cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’ eind 2017, op locatie bij Nienke. Dat pastelkleuren niet saai hoeven zijn, bewijst Gonnie met haar interieur. Het resultaat is een mooi geheel – licht, ruimtelijk en heel sfeervol!

Een doorkijkje in de lichte woonkamer

 

Binnenkijken bij Gonnie - doorkijkje eetkamer

Binnenkijken bij Gonnie - doorkijkje

Het interieur van Gonnie is een mooi voorbeeld van een Scandinavische woonstijl. Het lichte in combinatie met de pastelkleuren en natuurlijke elementen sluiten daar perfect op aan. Bovendien is de grote ruimte ideaal ingericht. De zithoek en de eethoek zijn twee losse ruimtes, maar door de prachtige doorkijkhaard krijgen beide ruimtes intimiteit, terwijl het tegelijkertijd de ruimtes ook verbind met elkaar.

Natuurlijke materialen in je interieur

 

Binnenkijken bij Gonnie - lichte woonkamer

Natuurlijke materialen geven veel rust en sfeer in een ruimte. De ronde mand van zeegras in het interieur van Gonnie is een handige opberger voor tijdschriften en zorgt meteen voor een natuurlijke sfeer in huis. Bovendien passen natuurlijke materialen, zoals hout heel mooi bij de pastelkleuren.

Een eyecatcher in huis

 

Binnenkijken bij Gonnie - eethoek

Door een groot fotobehang toe te passen creëer je een mooie eyecatcher in je interieur. Ook daar koos Gonnie voor. Daarmee kader je ook direct mooi de eethoek.

Binnenkijken bij Gonnie - kast in felle groene tint

Ook deze kast is een echte eyecatcher in het interieur. Hoe gaaf is het om een kast een kleurtje te geven in plaats van de muur!

Sfeervolle accenten in huis

 

Binnenkijken bij Gonnie - daybed

Binnenkijken bij Gonnie - daybed in sfeervol hoekje

Wat betreft sfeervolle accenten in huis, scoort Gonnie punten. Zo plaatste ze een daybed in huis. Een heerlijke plek om een boekje te lezen of even lekker koffie te drinken, met prachtig zicht op de doorkijkhaard.

 

Binnenkijken bij Gonnie - planten op tafel

Heb je planten en potjes in verschillende formaten en kleuren? Zet ze dan bij elkaar in een leuke mand. Zo creëer je een rustig geheel.

Binnenkijken bij Gonnie - woonaccessoires

In een interieur is het belangrijk om de kleuren uit jouw gekozen kleurenpalet op verschillende manieren terug te laten komen, bijvoorbeeld in verschillende materialen en vormen. Gonnie deed dat bijvoorbeeld door te kiezen voor een groene marmeren kandelaar en de decoratieve krokodilhaak. Het goud van de haak komt vervolgens ook in de fittingen van de lampen boven de eettafel terug.

Binnenkijken bij Gonnie - woonkamer

Binnenkijken bij Gonnie - doorkijkje

Binnenkijken bij Gonnie - woonkamer doorkijkje

Een ander leuk detail in het interieur van Gonnie is het oude vintage krukje. Handig als extra bijzettafel en leuk om accessoires op te zetten, zoals de kaarsenstandaards en kaartenhouder. Ook daarin komt weer het goudaccent terug.

Binnenkijken bij Gonnie

Gonnie, bedankt dat we mochten binnenkijken en wat een heerlijk huis is het geworden!

Jouw eigen interieurplan maken

Wil je ook aan de slag met je interieur? Volg dan ook net als Gonnie één van onze interieurcursussen. Volg bijvoorbeeld onze online interieurstyling cursus en leer in 8 weken tijd hoe jij jouw eigen interieurplan kunt maken. Op deze pagina vind je meer uitleg over deze cursus.

Fotografie binnenkijker door Mirella

Scroll naar top