Binnenkijken bij cursist Gonnie in Brabant

We mogen dit keer binnenkijken bij ‘oud’ cursist Gonnie.

Gonnie volgde de cursus eind vorig jaar bij Nienke en dat pastelkleuren niet saai hoeven zijn bewijst zij!

Wat is het een mooi geheel geworden, licht, ruimtelijk en heel sfeervol!

 

Prachtig hoe de doorkijkhaard intimiteit geeft aan beide ruimtes en tegelijkertijd de ruimtes ook verbind met elkaar.

 

Natuurlijke materialen geven veel rust en sfeer in een ruimte. Een ronde mand van zeegras is een handige opberger voor tijdschriften.

 

Door een groot foto behang toe te passen creëer je echt een mooie eyecatcher in je interieur, daarnaast word op deze manier de eethoek ook mooi gekaderd. De leuke Fishermans bag is verkrijgbaar via Stoer Design.

 

Een heerlijke plek om een boekje te lezen of even lekker koffie te drinken op dit Daybed met zicht op de doorkijkhaard.

 

Hoe gaaf is het om juist een kast een mooie accentkleur te geven in plaats van de muur!

 

Heb je planten en potjes in verschillende formaten en kleuren zet ze dan bij elkaar in een leuke mand om er een rustig geheel van te maken.

 

In een interieur is het belangrijk om de toegepaste kleuren op verschillende manieren terug te laten komen, dit kan in verschillende materialen en vormen zoals je hier ziet in de groene marmeren kandelaar en de decoratieve krokodilhaak waarbij het goud welke ook in de fittingen van de lampen boven de eettafel gebruikt zijn terugkomt.

Prachtige verbinding tussen de twee ruimtes, je kunt door de haard kijken naar de andere kant van de kamer. Heerlijk om in de Love seat weg te kruipen met een plaid en te genieten van het haardvuur!

 

Leuk detail is het oude vintage krukje, handig als extra bijzetter en leuk om accessoires op te zetten zoals deze kaarsenstandaards en kaartenhouder waarin ook weer het goudaccent terugkomt.

 

Wat een heerlijk huis is het geworden!

Wil je nou ook aan de slag met je interieur? Volg dan ook net als Gonnie de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen Interieurplan’ en leer ook in 4 weken tijd hoe jij jouw eigen interieurplan kunt maken. Op deze pagina vind je meer uitleg over deze cursus en de datums wanneer er cursussen weer cursussen zijn.

Fotografie binnenkijker door Mirella: www.mirel-fotografie.nl

Scroll naar top