Binnenkijken bij Vanessa

Ja we zijn weer op pad geweest voor een aantal leuke binnenkijkers bij ‘oud cursisten’ van de Love Your Interior cursus ‘Realiseer je Woondroom, maak je eigen Interieurplan.

Deze keer mogen we binnenkijken bij Vanessa die samen met haar man en 2 kids in de Achterhoek wonen.

We komen binnen in de heerlijke ruime lichte woning, wat een ontzettende prettige sfeer door al dat licht!

Er is een fijne ruime zithoek gecreëerd met de enorme hoekbank. Een mooi voorbeeld hoe je met een hoekbank echt een fijne zithoek kunt creëren. De bank is echt heel groot maar daardoor perfect voor deze ruimte! Door het gebruik van het kleed geef je de zithoek nog een extra kader.

De sfeer is een mix van Landelijk, Industrieel en Scandinavisch.

Door een tv meubel over de volledige breedte te plaatsen creëer extra breedte.

Hoe heb je de cursus ervaren?
Ik heb de cursus als ontspannen, leerzaam en toegankelijk ervaren.

Wat had je voor de cursus nooit gedaan?
Voor de cursus had ik me veel meer laten leiden door een verkoper in een meubelzaak terwijl ik nu veel beter inzichtelijk had wat mijn woonwensen waren en wat ik specifiek wilde in mijn nieuwe interieur, nl dat het MIJN / ONS interieur zou zijn, en dat het iets zou moeten worden dat je niet als compleet concept in een toonzaal vindt.

Zou je de cursus aanraden en waarom?
Ik raad anderen zeker aan om een cursus te doen, dit alleen al om het enthousiasme en de drive van Mignon.

Waar ben je het meest blij mee na de cursus?
Ik ben het meest blij met het totaalplaatje van mijn woonkamer en dat ik met behulp van Mignon en Marieke toch de punten, welke ik voor mezelf had opgeschreven tijdens de cursusavond, heb kunnen realiseren.
Ik wilde een fris interieur, waarin duidelijk het “ONS’ gevoel naar voren kwam.

Het is een totaalplaatje geworden waar duidelijk het ons “eigen” zichtbaar is. Het is stoer, industrieel, Scandinavisch, fris, een tikkeltje vintage/retro en eigentijds.

We noemen het zelf nu “landelijk wonen met een knipoog”..,haha… landelijk in de zin van we wonen in de Achterhoek, dat is nogal landelijk gelegen, de vintage landkaart hangt aan de muur, herinneringen van onze reizen zijn zichtbaar dmv foto’s en accesoires, t is een beetje Scandinavisch qua kleuren …. kortom tis een mix van ons als gezin en daar ben ik trots op.

 

Scroll naar top