Binnenkijken bij Vanessa

Eens in de zoveel tijd gaan we met een fotograaf op pad om een hele lading binnenkijkers van onze oud-cursisten te fotograferen.  Deze keer mochten we binnenkijken bij Vanessa. Zij woont met haar man en twee kids in de Achterhoek. Ze volgde onze cursus ‘Realiseer je Woondroom, maak je eigen Interieurplan’ en we delen graag het resultaat van haar nieuwe interieur!

Binnenkijken in een lichte woning

binnenkijken bij vanessa - grote hoekbank

We komen binnen in de heerlijke ruime lichte woning. Het valt ons meteen op dat er door al het licht een hele prettige sfeer in huis hangt. Vanessa heeft een fijne, ruime zithoek gecreëerd met een enorme hoekbank. Dit is een mooi voorbeeld van het creëren van een fijne zithoek met een hoekbank. De bank is heel groot, maar daardoor perfect voor deze ruimte! In dit artikel lees je onze tips voor het inrichten van een grote ruimte. Door het gebruik van het vloerkleed, heeft Vanessa de zithoek nog een extra kader gegeven.

binnenkijken bij vanessa - grote hoekbank

Een mix van landelijk, industrieel en Scandinavisch

Het interieur van Vanessa en haar gezin is een mix van landelijk, industrieel en Scandinavisch. Dat geeft een fijne sfeer aan de ruimte. Benieuwd naar de verschillende interieurstijlen? Daar lees je hier meer over.

binnenkijken bij vanessa - tv-meubel in zithoek

Vanessa koos ervoor om een groot tv-meubel neer te zetten. Heel goed, want door een tv-meubel over de volledige breedte van de wand te plaatsen, creëer je extra breedte. Zo lijkt je ruimte dus groter!

binnenkijken bij vanessa - doorkijkje naar de eethoek

binnenkijken bij vanessa - woonaccessoires combineren

Interieurcursus op locatie: de ervaring van Vanessa

We stelden Vanessa ook nog enkele vragen over haar ervaring met de interieurcursus op locatie ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’:

Hoe heb je de cursus ervaren?
“Ik heb de cursus als ontspannen, leerzaam en toegankelijk ervaren.”

Wat had je voor de cursus nooit gedaan?
“Voor de cursus had ik me veel meer laten leiden door een verkoper in een meubelzaak, terwijl ik nu veel beter inzichtelijk had wat mijn woonwensen waren en wat ik specifiek wilde in mijn nieuwe interieur. Namelijk dat het MIJN/ONS interieur zou zijn, en dat het iets zou moeten worden dat je niet als compleet concept in een toonzaal vindt.”

Zou je de cursus aanraden en waarom?
“Ik raad anderen zeker aan om een cursus via Love Your Interior te doen, dit alleen al om het enthousiasme en de drive van Mignon.”

Waar ben je het meest blij mee na de cursus?
“Ik ben het meest blij met het totaalplaatje van mijn woonkamer en dat ik met behulp van Mignon en Marieke toch de punten, welke ik voor mezelf had opgeschreven tijdens de cursusavond, heb kunnen realiseren. Ik wilde een fris interieur, waarin duidelijk het “ONS’ gevoel naar voren kwam.

Het is een totaalplaatje geworden waar duidelijk het ons “eigen” zichtbaar is. Het is stoer, industrieel, Scandinavisch, fris, een tikkeltje vintage/retro en eigentijds.

We noemen het zelf nu “landelijk wonen met een knipoog”, haha… Landelijk in de zin van: we wonen in de Achterhoek, dat is nogal landelijk gelegen, de vintage landkaart hangt aan de muur, herinneringen van onze reizen zijn zichtbaar d.m.v. foto’s en accessoires. Het is een beetje Scandinavisch qua kleuren… Kortom, het is een mix van ons als gezin en daar ben ik trots op.”

binnenkijken bij vanessa - moodboard interieurstyling cursus Love Your Interior

binnenkijken bij vanessa - kat op vloerkleed

Bedankt dat we mochten binnenkijken in jouw prachtige interieur, Vanessa!

Ook een interieurcursus volgen?

Dat kan! Het realiseren van je woondromen begint namelijk bij het begin: het maken van een interieurplan. En dat is wat we jou leren in één van onze interieurstyling cursussen. Je leert onder andere je eigen stijl ontdekken, een moodboard en plattegronden maken en je ruimte sfeervol inrichten. Ontdek de mogelijkheden of stel je vragen gerust door contact met ons op te nemen.

Scroll naar top