Binnenkijken bij Jennifer

Binnenkijken bij het Jaren ’30 huis van oud cursist Jennifer.

Het is vrijdag ochtend als ik samen met onze fotograaf op de stoep sta bij ons eerste adres. We worden al enthousiast van alleen de buitenkant van het huis en zijn reuze nieuwsgierig naar het interieur. We bellen aan en een vrolijke Jennifer verwelkomt ons, we mogen binnenkijken en wat worden we daar blij van!

Jennifer maakte een grote switch van interieurstyle, waar ze eerst ging voor Rivera Maison all over the place heeft ze nu gekozen voor een moderne frisse basis met een paar mooie kleur accenten, mooie natuurlijke materialen met hier en daar een aantal Scandinavische invloeden.

 

Tijdens de cursus heeft Jennifer zich gericht op de erker. Het moest een fijne plek worden voor de kids waar ze lekker kunnen spelen. ”Ik had nooit verwacht dat we de kamer zo blauw zouden maken, maar nu het af is klopt het helemaal.” Wil jij ook met kleur werken in je interieur? Kies dan net als Jennifer een basis kleur en pas die vervolgens in diverse gradaties toe voor een mooie samenhang. Wees niet bang om nog een tof behang toe te voegen want dat is nou net dat deze speelkamer ook een lekker eigenwijze twist geeft!

 

 

Opgeruimd staat netjes, en dat hoeft dus helemaal niet saai en suf te zijn. Geef die kast eens een leuk kleurtje, zet er paar stoere opbergmanden in en klaar ben je. Sfeervol en praktisch! Ondanks dat de erker vooral als speelkamer zou gaan dienen is het nu zon fijne plek dat Jennifer en haar gezin hier ook graag gezellig zitten om te ontbijten of om gewoon even lekker naar buiten te kijken.

Hoe heb je de cursus ervaren?

De cursus heb ik als zeer leuk ervaren. Het is alleen al leuk om met een groep mensen te zijn die dezelfde interesse hebben. En als dan de locatie ook nog té leuk is, (lekkere monchou taart en munt thee, mmm.)

 

Wat had je voor de cursus nooit gedaan?

Eerder had ik nog eerlijk gezegd nog nooit een cursus of workshop gedaan. Ik vond het dus best spannend, maar dat is me allemaal meegevallen! Ik volg sindsdien zelfs meerdere cursussen.

 

Wat had je niet verwacht?

Ik had niet verwacht dat mijn plan echt tot in detail uitgevoerd kon worden. Ik woon met mijn man en kids, dus tellen er verschillende smaken. Maar het is gelukt en iedereen is tevreden, daar ben ik echt trots op! Ook had ik de gerealiseerde kleuren niet verwacht omdat ik zelf vaak voor basiskleuren kies heeft dit echt mijn ogen geopend en pas ik nu veel meer kleur toe!

 

Zou je de cursus aanraden en waarom?

Ik zou de cursus zeker aanraden en de reden waarom is omdat ik er persoonlijk ontzettend veel aan heb gehad. Je leert echt de basis kennen en je kijk veranderd op dingen. Zo weet ik nu hoe ik moet clusteren in mijn interieur en let ik erop hoe het licht in huis valt.

 

Waar ben je het meest blij mee na de cursus?

Ik vind het heel bijzonder dat ik bevriend ben geraakt met een medecursist.

 
Enthousiast geworden en wil je ook deelnemen aan een cursus? Klik dan hier
Wil je meer binnenkijkers zien? Klik dan hier
Scroll naar top