Binnenkijken bij Jennifer: prachtige jaren ’30-woning

Het is vrijdagochtend als ik samen met onze fotograaf op de stoep sta bij ons eerste adres om binnen te kijken: de prachtige jaren ’30-woning van Jennifer. We worden al enthousiast van alleen de buitenkant van het huis en zijn nieuwsgierig naar het interieur. We bellen aan en een vrolijke Jennifer verwelkomt ons. Vandaag mogen we binnenkijken bij Jennifer en wat worden we daar blij van!

Binnenkijken bij Jennifer in haar prachtige jaren ‘3o-woning

Jennifer maakte na onze cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’ een grote switch van interieurstijl. Waar ze eerst ging voor Rivera Maison all over the place, heeft ze nu gekozen voor een moderne frisse basis met een paar mooie kleuraccenten, natuurlijke materialen en hier en daar Scandinavische invloeden.

binnenkijken bij jennifer - woonkamer

binnenkijken bij jennifer - woonkamer

Een plek voor de kids

Tijdens de cursus heeft Jennifer zich gericht op de erker. Het moest een fijne plek worden voor de kids. Een plek waar ze lekker kunnen spelen. Jennifer: ”Ik had nooit verwacht dat we de kamer zo blauw zouden maken, maar nu het af is, klopt het helemaal.”

Wil jij ook met kleur werken in je interieur? Kies dan net als Jennifer één basiskleur en pas die vervolgens in diverse gradaties toe voor een mooie samenhang. Wees niet bang om nog een tof geprint behang toe te voegen, want dat is nu net wat deze speelkamer een lekker eigenwijze twist geeft.

binnenkijken bij jennifer - speelplek voor de kinderen - erker inrichting

binnenkijken bij jennifer - gekleurde blauwe kast

Opgeruimd staat netjes, en dat hoeft dus helemaal niet saai en suf te zijn. Geef de kast eens een leuk kleurtje, zet er paar stoere opbergmanden in en klaar ben je. Sfeervol en praktisch, net als bij Jennifer thuis! Ondanks dat de erker vooral als speelkamer zou gaan dienen, is het nu zo’n fijne plek dat Jennifer en haar gezin hier ook graag gezellig zitten om te ontbijten of om gewoon even lekker naar buiten te kijken.

binnenkijken bij jennifer - speelhoek in de erker - speelgoed opbergen

Wat Jennifer van de cursus vond

We stelden Jennifer ook meteen een aantal vragen over de cursus:

Hoe heb je de cursus ervaren?
“De cursus heb ik als zeer leuk ervaren. Het is alleen al leuk om met een groep mensen te zijn die dezelfde interesse hebben. En als dan de locatie ook nog té leuk is, (lekkere monchou taart en munt thee, mmm.)”

Wat had je voor de cursus nooit gedaan?
“Eerder had ik nog eerlijk gezegd nog nooit een cursus of workshop gedaan. Ik vond het dus best spannend, maar dat is me allemaal meegevallen! Ik volg sindsdien zelfs meerdere cursussen.”

Wat had je niet verwacht?
“Ik had niet verwacht dat mijn plan echt tot in detail uitgevoerd kon worden. Ik woon met mijn man en kids, dus tellen er verschillende smaken. Maar het is gelukt en iedereen is tevreden, daar ben ik echt trots op! Ook had ik de gerealiseerde kleuren niet verwacht, omdat ik zelf vaak voor basiskleuren kies heeft dit echt mijn ogen geopend en pas ik nu veel meer kleur toe!”

Zou je de cursus aanraden en waarom?
“Ik zou de cursus zeker aanraden en de reden waarom, is omdat ik er persoonlijk ontzettend veel aan heb gehad. Je leert echt de basis kennen en je kijk verandert op dingen. Zo weet ik nu hoe ik moet clusteren in mijn interieur en let ik erop hoe het licht in huis valt.”

Waar ben je het meest blij mee na de cursus?
“Ik vind het heel bijzonder dat ik bevriend ben geraakt met een medecursist.”

 
Bedankt dat we mochten binnenkijken, Jennifer! En bedankt voor je positieve woorden over de cursus. Ben jij enthousiast geworden en wil je ook deelnemen aan één van onze cursussen? Ontdek hier de mogelijkheden van het volgen van onze online interieurstyling cursus of een interieurcursus op locatie.
Scroll naar top