Binnenkijken bij Ellen

Stoer, vintage en sfeervol.

Vandaag mogen we binnenkijken bij Ellen.

Wat worden we toch altijd blij als we weer op pad mogen voor een binnenkijker bij één van onze oud cursisten. We mochten inmiddels al bij een aantal cursisten binnenkijken en wat is het toch altijd een verrassing wat voor mooie make over we deze keer weer mogen fotograferen. Benieuwd welke richting Ellen uitging, lees dan snel verder want vandaag mogen we binnenkijken bij Ellen.

We komen binnen in het mooie huis van Ellen en ruiken de geur van een heerlijk vers gebakken appeltaart. Een sfeervol interieur met een mix van modern landelijk, vintage en stoere items.

 

binnenkijken bij ellen loveyourinterior cursus

Ellen bewijst maar weer eens hoe goed je diverse stylen met elkaar kan mixen. Zo heeft de tafel een vrij klassieke uitstraling maar door de zwarte afwerking in combinatie met de stoere leren eetkamerstoelen maak je een spannende combi in je interieur.

Hou je er ook van om diverse stylen met elkaar te mixen? Pas dan een goeie basis toe om het niet onrustig te maken. Ellen koos voor een rustig kleuren palette van wit en zwart en voegde hier nog een mooie vergrijsd groene accent kleur aan toe om het niet saai te maken. Doordat Ellen de stoere en vintage items vaker terug laat komen in haar interieur creëert ze hiermee een mooie samenhang.
Binnenkijken bij Ellen loveyourinterior cursus ixxi retro

 

We stelden Ellen een aantal vragen over wat ze van de cursus vond:

Hoe heb je de cursus ervaren?
Ik heb de cursus als heel erg leerzaam ervaren (en leuk en gezellig:)). Ik was altijd al veel met mijn interieur bezig maar wilde er eigenlijk wel wat meer mee doen / meer over leren. Toen kwam deze cursus voorbij en was ik gelijk enthousiast. Op een hele leuke manier leer je meer over stylen en tips en trucs in het interieur.

Wat had je voor de cursus nooit gedaan?
Het tekenen van een plattegrond en een moodboard maken. Dit was nieuw voor mij. Met name dit laatste vond ik erg leuk om te doen.

Wat had je niet verwacht?
Dat mijn moodboard precies een weerspiegeling werd van de ideeën in mijn hoofd.

Zou je de cursus aanraden en waarom?
Ik zou de cursus zeker aan willen raden aan iedereen die gek is op zijn of haar interieur en hier iets (meer) mee wil doen. Je leert er zeker iets van en het is uiteindelijk aan jezelf wat je er dan daarna mee doet.

Waar ben je het meest blij mee na de cursus?
Dat ik mijn ‘plannetje’ heb mogen uitvoeren aan de hand van o.a. mijn moodboard.

 

 

Wij vinden de interieur make over van Ellen heel erg geslaagd! We zijn heel benieuwd wat jij ervan vindt.

 

Wil je meer binnenkijkers zien, klik dan hier.

Ben je enthousiast geworden en wil jij jouw woondromen ook realiseren? Klik dan hier en meld je aan voor een van de nieuwe cursussen.

 

Fotografie: Linda Eibrink

Scroll naar top