Binnenkijken bij Ellen: stoer, vintage en sfeervol

Vandaag mogen we binnenkijken bij Ellen, één van onze oud-cursisten. De woorden die haar interieur het beste omschrijven zijn stoer, vintage en sfeervol. Bij elke binnenkijker van onze cursisten is het weer een verrassing wat we mogen fotograferen. Benieuwd welke richting Ellen uitging? Kom gezellig binnenkijken bij Ellen.

Binnenkijken in een stoer interieur

Zodra we binnenkomen in het mooie huis van Ellen, worden we verwelkomd door de geur van versgebakken appeltaart. Een heel warm welkom! Onze eerste indruk van haar interieur is prachtig: Ellen heeft een sfeervol interieur met een mix van modern landelijk, vintage en stoere items.

binnenkijken bij ellen - accessoires op tafel - versgebakken appeltaart

 

Interieurstijlen met elkaar combineren

Ellen bewijst met haar interieur hoe goed je diverse interieurstijlen met elkaar kan mixen. Zo heeft de tafel een vrij klassieke uitstraling, maar door de zwarte afwerking in combinatie met de stoere leren eetkamerstoelen maak je een spannende combi in je interieur.

Houd je er ook van om diverse stylen met elkaar te mixen? Pas dan een goede basis toe om het niet onrustig te maken. Ellen koos voor een rustig kleurenpalette van wit en zwart. Ze voegde hier nog een mooie vergrijsd groene accentkleur aan toe om het niet saai te maken. Doordat Ellen de stoere en vintage items vaker terug laat komen in haar interieur creëert ze een mooie samenhang.

 

binnenkijken bij ellen - stoer interieur, sfeervolle hoek in de kamer

 

Interieurcursus volgen: Ellen haar ervaring

We stelden Ellen een aantal vragen over wat ze van de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan’ vond:

Hoe heb je de cursus ervaren?
“Ik heb de cursus als heel erg leerzaam ervaren (en leuk en gezellig 🙂 ). Ik was altijd al veel met mijn interieur bezig, maar wilde er eigenlijk wel wat meer mee doen/meer over leren. Toen kwam deze cursus voorbij en was ik gelijk enthousiast. Op een hele leuke manier leer je meer over het stylen van je interieur en krijg je tips en trucs in huis.”

Wat had je voor de cursus nooit gedaan?
“Het tekenen van een plattegrond en een moodboard maken. Dit was nieuw voor mij. Met name dit laatste vond ik erg leuk om te doen.”

Wat had je niet verwacht?
“Dat mijn moodboard precies een weerspiegeling werd van de ideeën in mijn hoofd.”

Zou je de cursus aanraden en waarom?
“Ik zou de cursus zeker aanraden aan iedereen die gek is op zijn of haar interieur en hier iets (meer) mee wil doen. Je leert er zeker iets van en het is uiteindelijk aan jezelf wat je er dan daarna mee doet.”

Waar ben je het meest blij mee na de cursus?
“Dat ik mijn ‘plannetje’ heb mogen uitvoeren aan de hand van o.a. mijn moodboard.”

binnenkijken bij ellen - sfeervol interieur

binnenkijken bij ellen - moodboard stoer en vintage interieur - interieurcursus Love Your Interior

Wij vinden de interieur make over van Ellen heel erg geslaagd! Bedankt dat we mochten binnenkijken, Ellen. We zijn ook heel benieuwd wat jij ervan vindt. Laat je ons dit weten via Instagram? Wil je meer binnenkijkers zien, dat kan hier.

Ben je enthousiast geworden en wil jij jouw woondromen ook realiseren? Dan zijn onze cursussen wel iets voor jou! Ga bijvoorbeeld voor de 8-weekse online interieurstyling cursus en leer op je eigen tempo, vanuit je vertrouwde omgeving alles over het maken van een interieurplan. Vind je het leuker om met een groep op twee vaste momenten aan de slag te gaan? We geven ook interieurcursussen op locatie. Ontdek alle mogelijkheden voor het volgen van onze interieurstyling cursussen.

Fotografie: Linda Eibrink

Scroll naar top