Binnenkijken bij Jasmin

Vandaag mogen we binnenkijken in het gave huis van Jasmin.

Jasmin woont samen met haar man en twee dochters in een voormalig Nozema (Nederlandsche Omroep Zendmaatschappij) pand.

Een geslaagd hergebruik van industrieel erfgoed en een passend monument in Zenderpark.

De woning heeft geweldige mooie hoge plafonds, grote raampartijen en veel lichtinval!

 

Om eenheid in je interieur te creëren is het belangrijk om de verschillende kleuren die je hebt gebruikt terug te laten komen. Hier is het gedaan met onder andere deze waxinelicht houders.

 

Ook hier zie je de kleuren van het interieur weer terugkomen, de mooie gele plantenpot, een leuke boekensteun en de kaartenhouder zijn leuke eyecatchers, zeker ook omdat je in het interieur van Jasmin veel mooie reisaccessoires terug ziet komen, dus dat matcht mooi met elkaar.

 

Overal in het interieur zie je prachtige decoraties en accessoires terugkomen die tijdens vakanties en reizen zijn verzameld. Door dit te doen geef je je interieur een heel mooi persoonlijk tintje!

 

Prachtig ook hoe de kastenwand in de keuken als roomdevider dient tussen het kookgedeelte en de eettafel. Het doorbreekt daarnaast ook heel mooie de grote open ruimte zonder dat de keuken word afgesloten.

 

De prachtige grote raampartij zorgt voor een zee aan daglicht in de kamer.

 

Met bijvoorbeeld een plaid kan je eenvoudig een leuk kleuraccent aanbrengen in je interieur.

 

Ondanks dat de tuin wat lager ligt dan de woonkamer, krijg je door de grote openslaande deuren toch een mooie verbinding tussen binnen en buiten.

 

Wat een heerlijk huis!

Wil je nou ook aan de slag met je interieur? Volg dan de cursus ‘Realiseer je woondroom, maak je eigen Interieurplan’ en leer ook in 4 weken tijd hoe jij jouw eigen interieurplan kunt maken. Op deze pagina vind je meer uitleg over deze cursus en de datums wanneer er cursussen weer cursussen zijn.

Fotografie binnenkijker door Mirella: www.mirel-fotografie.nl

Scroll naar top