Binnenkijken bij Jasmin: een voormalig Nozema pand

Vandaag mogen we binnenkijken in het gave huis van Jasmin. Jasmin woont samen met haar man en twee dochters in een voormalig pand van Nozema (Nederlandsche Omroep Zendmaatschappij). Wat ons betreft is de woning een geslaagd hergebruik van industrieel erfgoed en een passend monument in Zenderpark. De woning heeft geweldig mooie hoge plafonds, grote raampartijen en veel lichtinval! Laten we snel gaan binnenkijken.

Binnenkijken in de lichte woning

lichte woonkamer inrichting - Binnenkijken bij jasmin

Binnenkijken bij jasmin - lichte woonkamer

Binnenkijken bij jasmin

Jasmin koos er in haar interieur voor om de basis licht te houden en met kleuraccenten te werken. Denk dan bijvoorbeeld een blauw, geel en roze. De donkere meubels zorgen voor diepte in de ruimte. Als je eenheid in je interieur wil creëren is het belangrijk om de verschillende kleuren uit je gekozen kleurenpalet op verschillende manieren terug te laten komen. Jasmin heeft dat bijvoorbeeld gedaan met onder andere de waxinelicht houders.

Binnenkijken bij jasmin - thuiskantoor

Je interieur persoonlijk maken

Ook hier zie je de kleuren van het interieur weer terugkomen, de mooie gele plantenpot, een boekensteun en de kaartenhouder zijn leuke eyecatchers. Zeker omdat je in het interieur van Jasmin veel mooie reisaccessoires terug ziet komen, dus dat matcht mooi met elkaar.

Binnenkijken bij jasmin - gele woonaccessoires

Binnenkijken bij jasmin - keuken inrichting

Overal in het interieur van Jasmin zie je prachtige decoraties en accessoires terugkomen die zij tijdens vakanties en reizen hebben verzameld. Door dit te doen geef je je interieur een heel mooi persoonlijk tintje!

De ruimtes van elkaar scheiden

Binnenkijken bij jasmin

Binnenkijken bij jasmin - keuken voormalig nozema pand

Het is prachtig om te zien hoe de kastenwand in de keuken als room divider dient tussen het kookgedeelte en de eettafel. De kastenwand doorbreekt heel mooi de grote open ruimte, maar zorgt er niet voor dat de keuken wordt afgesloten. Dat is weer eens iets anders!

Licht en accessoires

Binnenkijken bij jasmin - voormalig nozema pand

De prachtige grote raampartij zorgt voor een zee aan daglicht in de kamer.

Binnenkijken bij jasmin - groen plaid over leren stoel

Met bijvoorbeeld een plaid kun je eenvoudig een leuk kleuraccent aanbrengen in je interieur. En dat is meteen weer een manier om eenheid in het kleurenpalet van je interieur terug te brengen.

Verbinding tussen binnen en buiten

Binnenkijken bij jasmin

De tuin van Jasmin ligt een stuk lager dan de woonkamer. Toch wisten zij een mooie verbinding te maken tussen binnen en buiten door middel van grote openslaande deuren.

Binnenkijken bij jasmin - tuin

Wat een heerlijk huis, Jasmin! Bedankt dat we mochten binnenkijken in jouw woning in een voormalig Nozema pand.

Wil je ook aan de slag met je interieur? Volg dan onze 8-weekse online interieurstyling cursus en leer ook in 8 weken tijd hoe jij jouw eigen interieurplan kunt maken. Met dit plan heb jij de handvatten om je interieur op te knappen! Hier vind je meer uitleg over deze cursus en kun je eventueel meteen starten!

Fotografie binnenkijker door Mirella: www.mirel-fotografie.nl

Scroll naar top