Bezoek de LYI studio voor interieuradvies op maat

Heb jij de LYI inspiratiestudio in Wateringen al bezocht? Hier vind je diverse kleur en materiaal inspiratie en compleet ingerichte stijlstudio’s. Maar je vindt er nog meer…

interieuradvies den haag

LYI interieurstylist

In de LYI inspiratiestudio staan onze 5 interieurstylisten voor je klaar. V.l.n.r. Tessa, Liza, Sandra, Sanne en Manon. Allemaal met evenveel passie voor het vak. Allemaal met hun eigen stijl. Hierdoor is er altijd een interieurstylist die jou kan helpen bij het waarmaken van jouw woondromen. Of het nu gaat om het aanpakken van de woonkamer, een make-over voor de slaapkamer of het complete (nieuwbouw) huis! Zij staan voor je klaar. 

LYI inspiratiestudio

Sinds oktober 2021 is de LYI inspiratiestudio geopend. De studio bevindt zich boven Woninginrichting Aan Huis in Wateringen. Door LYI te combineren met WAH zijn we van alle gemakken voorzien. We maken niet alleen moodboards en (3D) tekeningen, maar we hebben ook talloze opties en mogelijkheden in kleuren, stoffen, vloeren, raambekleding en overige materialen tot onze beschikking. Hierdoor kunnen wij jou tijdens het bezoek compleet inspireren en jouw ideeën meteen tot werkelijkheid maken in de vorm van een 3D moodboard! 

Interieuradvies pakketten

Onze LYI interieurstylisten kunnen je in de inspiratiestudio direct helpen. Hiervoor hebben we 4 verschillende interieuradvies pakketten samengesteld. Zo kun je volledig passend bij jouw wensen en behoeften een keuze maken of je laten informeren over de mogelijkheden en opties. Handig is wel dat je hiervoor een afspraak inplant bij een van de LYI stylisten, zodat zij vervolgens tijdens een kennismaken als jouw wensen kunnen opnemen en op basis hiervan kunnen adviseren welk pakket het beste aansluit bij de wensen die je hebt. 

Scroll naar top