Binnenkijken in een hippe meidenkamer

Deze keer kijken we binnen in een hippe meidenkamer. Dé plek waar geslapen en gespeeld wordt. Uitdagend behang werd gecombineerd met warme tinten voor een knus geheel. En dit speelhoekje, is toch een droom van ieder kind?

behang meisjeskamer

Bloemenbehang met warme tinten

Behang is helemaal terug! Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer wordt weer steeds vaker gebruik gemaakt van behang. In deze meidenkamer is gekozen voor bloemenbehang in warme tinten. Slechts één wand is voorzien van deze print en de rest van de wanden is geschilderd in een van de goudbruin tinten uit. Het bloemenbehang is van BN wallcoverings van de Van Gogh collectie.

inspiratie meisjeskamer

Een fijn speelhoekje om tot rust te komen

Niet alleen in de volwassen slaapkamer is rust erg belangrijk, dit geldt evengoed in de kinderkamer. Daarnaast wordt er naast slapen ook vaak gespeeld. Extra belangrijk om de juiste balans te vinden en dus voor rust te gaan. In deze hippe meidenkamer is ervoor gekozen om het speelhuisje in dezelfde kleur als de muur te verven. De grote opberglade onder het meubel is ideaal voor het opbergen van speelgoed. Want na een leuke speelmiddag ziet een gemiddelde kinderkamer er vaak iéts minder gestyled uit dan deze foto.

hemelbed van stof

Een meisjesbed om in weg te dromen

Een bed kan eenvoudig een bed zijn. Door een hemel op te hangen krijg je een compleet andere sfeer. Voor ieder kind een feestje om in te slapen en het staat ook nog eens heel erg knus en gezellig. Je kunt ook heel goed print met print combineren. Let er wel bij op dat de prints aansluiten in het kleurenpallet. Zo combineerde wij het bloemenbehang met het dekbedovertrek ‘onder de bloemen’ van Bibelotte.

Shop de stijl

Helemaal verliefd op deze hippe meidenkamer. Wij delen graag de items met je!
Behang: BN wallcoverings Van Gogh
Verf: Vestingh Velvet Fudge
Beddengoed: Bibelotte – ‘onder de bloemen’ 
Bedhemel:Numero74
Vloerkleed: Saartje Prum
Maanlamp: Lidor
Speelhuisje: Bedhuisje (niet meer verkrijgbaar)

Scroll naar top